2777
2789
عنوان

رفتار یه بوم و دو هوای شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 29 پست
نونا جان چیکاردکردی با دوس پسرت هنوز عصبانی هستی

زنگ زد همون موقع گفت بايد بهت ميگفتم ببخشيد..

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
عزیزم خوشحال کردن ب چ قیمتی اینکه بذاری زن هر کاری میخاد بکنه ک خوشحال باشه..اسمان بهاری منظورم شما نیستی گلم کلا میگم..ب نظرم ی مرد قانون خودشو داره برا خوشحال کردن غیرت ینی اینکه طرفتو ناراحت کنی ولی چیزی ک صلاح نیست وبهش اجازه ندی حتی اگه محدودش کنی..بعضی وقتا محدویتا ب خاطر خود شخص هست..

عزیزم یه جوری صحبت میکنی انگار منظورت از زن یه بچه ی 5 سالست که صلاح کار خودشو نمیدونه و عقلش نمیرسه چی خوبه چی بد!!!

ما داریم در مورد یه انسان بالغ که عقل و شعور تشخیص دادن اینکه چی به ضررشه و چی به نفعشه داره. این خییلی توهین بزرگی به زن مخسوب میشه .شما که خودت خانمی خواهشا این چیزا رو نگوووو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیرت اذیت کردن زن نیست تو منگنه گذاشتن زن نیست مجبورش کردن به کاری که دوست نداره نیست. غیرت یعنی تمااام تلاشتو بکنی واسه ی خوشحال کردنش نه ....

آهان اونوقت غیرت ینی بزاری زنت با ماشین غریبه اینور اونور بره؟من قبول دارم شوهرت تند میره توی این مسئله باید حداقل خودشم رعایت کنه ولی شماهم درک کنش دوستت داره عزیزم

خدایامرسی
عزیزم خوشحال کردن ب چ قیمتی اینکه بذاری زن هر کاری میخاد بکنه ک خوشحال باشه..اسمان بهاری منظورم شما نیستی گلم کلا میگم..ب نظرم ی مرد قانون خودشو داره برا خوشحال کردن غیرت ینی اینکه طرفتو ناراحت کنی ولی چیزی ک صلاح نیست وبهش اجازه ندی حتی اگه محدودش کنی..بعضی وقتا محدویتا ب خاطر خود شخص هست..

اين گفته شما درسته اما فقط براي يه نوجوون كه فرزندمونه و عقلش نميرسه چي خوبه چه بد!

انگار شوهر بابامونه😑😕

آهان اونوقت غیرت ینی بزاری زنت با ماشین غریبه اینور اونور بره؟من قبول دارم شوهرت تند میره توی این مسئله باید حداقل خودشم رعایت کنه ولی شماهم درک کنش دوستت داره عزیزم

حداقلش اينه كه اگه عقيدش اينه خودشم رعايت كنه!!!

شما اثاثا قبول نداری یه زن خودش میدونه چیکار کنه چیکار نکنه!!!خب حتما شناخت کافی داره رو همکارش. وگرنه هیچ زن سالمی نمیخواد با یه مرد مریض حتی  همکلام بشه

شما اثاثا قبول نداری یه زن خودش میدونه چیکار کنه چیکار نکنه!!!خب حتما شناخت کافی داره رو همکارش. وگرنه هیچ زن سالمی نمیخواد با یه مرد مریض حتی  همکلام بشه

اگه میشد از ظاهرمرداو برخوردی چندساعته سرکار باطن مردارو فهمید من باشوهرم ازدواج نمیکردم 

خدایامرسی

درسته زن بچه نیست..منظورمه بعضی چیزا ک ب نظر ما مشکلی شاید نداشته باشه چون خودمون از خودمون مطمینیم ک اشتبا نمیکنیم..ولی ب نظر مردا پر از مشکله ..

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

هر کسی ی نظری داره ب نظر من ک مردی ک ب این چیزا گیر نده مرد نیست..حالا شما هر جور دوس دارین فک کنین

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..