2777
2789

دیشب خواب دیدم که منو برادرم توی حیاط وایسادیم و میخوایم در حیاط رو ببندیدم هوا هم تاریک بود شب بود 

که من یهو از لای قفل در حیاط یچیزی پیدا میکنم 

یه جوراب زنونه کع توش دعا و جادو بود 

یه برگه بود که توش سوره جن نوشته شده بود و همراه با چند برگه دیگع که دست نویس شده بود توش چن تا کلمه نوشته شده بود 

بنظرتون تعبیرش چیه خیلی ترسیدم😭

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر خواب شما نشان دهنده یافتن چیزی مهم و قدرشناسی است که تا کنون مورد توجهتان نبوده است. پیدا کردن جوراب زنونه با دعا و جادو نشان از دست یافتن یک نوع اطمینان و قوت داخلی است. همچنین یافتن سوره جن و دستنوشته‌های دیگر نشان دهنده دستیابی به معرفت و آگاهی از موارد پنهان و ناشناخته است. این خواب ممکن است نشان دهنده این باشد که شما در حال کشف و یادگیری در مورد خودتان و دیگران هستید.

🌸❤️❤️ خوابت رو زدم تو تعبیر خواب هوش مصنوعی این جواب داد 🌸❤️🌸

می‌گن خواب بدو تعریف نکنین.

بهتره صدقه بدین.

یه چیزی هم تو اینترنت دیده بودم که می‌گن خوبه بعد دیدن خواب بد بخونین.

اگه پیدا کنم می‌فرستم.

اگر هم خیلی کنجکاوین تو اینترنت می‌تونین سرچ کنین. من خودم اگه احساس کنم خوابم پرشان و آشفته نیست و معنی داره و کنجکاو باشم، سرچ می‌کنم.

البته اون چیزی که تو سایت‌ها مینویسن هم لزوما درست نیست.

و احتمالا خواب اگر معنادار باشه، شاید معنیش خیلی متفاوت با نوشته‌های سایت باسه. توضیحش مفصله.

هر خوابی تعبیر نداره هروقت نگران چیزی بوده چهار قل بخون و صدقه بزار

مرسی عزیزم

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
تعبیر خواب شما نشان دهنده یافتن چیزی مهم و قدرشناسی است که تا کنون مورد توجهتان نبوده است. پیدا کردن ...

ممنونم

می‌گن خواب بدو تعریف نکنین. بهتره صدقه بدین. یه چیزی هم تو اینترنت دیده بودم که می‌گن خوبه ب ...

“وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ بِمَا عَاذَتْ بِهِ اَلْمَلاَئِکَةُ اَلْمُقَرَّبُونَ وَ أَنْبِیَاؤُهُ اَلْمُرْسَلُونَ وَ عِبَادُهُ اَلصَّالِحُونَ مِنْ شَرِّ مَا رَأَیْتُ وَ مِنْ شَرِّ رُؤْیَایَ”

سپس سوره‌های حمد و فلق، ناس و توحید (قل هو الله احد) را بخوانید و سه مرتبه آب دهان را به سمت چپ خود پرت کنید. با این کار دیگر ضرری از آن خواب بد بر شما وارد نخواهد شد.