2777
2789

با خانوادش دیوار به دیواریم خواهرشوهرم زایمان کرده 

روزی هزاربار شوهرم و بچم تو این گرمای شدید میرن و میان 

نه برنامه غذا معلومه نه داروهای تقویتی بچه

نه حموم میره 

دعوای حسابی شدم

خب ذوق دارن، جیغ و داد نداره که

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم میدونی نه مشکل گرماست ، نه داروی تقویتی نه غذا ! 

بچه رو قاطی مسائل شخصیت با دیگران نکن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خودتم میدونی نه مشکل گرماست ، نه داروی تقویتی نه غذا ! بچه رو قاطی مسائل شخصیت با دیگران نکن

شما چه میدونی

من جنوبم اول بخاطر گرما بچه چشاش ضعیف و آستیگماته و بخاطر قطره هایی که ریختیم حساس به نور

دوم  حیاط ما ۲۰۰متره حیاط اونا هم ۲۰۰ میره خونه هامون ته حیاطه و کل حیاط فقط تو مسیر رفت امده 

سوم بچه من به شدت لاغره و اصلا توی نمودار رشد نیست و دارو ندارمو فروختم تا هزینه عمل چشاش جور کنم 

چهارم من با خواهرشوهرم هیچ مشکلی ندارم چون اصلا خونه همدیگه نمیریم و خودشم گرفتار دردای بعد زایمان خودشه 

مورد آخر شما که هیچی نمیدونی نظر الکی نده 

حالا اگه خواهرخودت بود وتومی رفتی چی

والا منم خونه بابام نزدیکمه کوچه بغلیه ولی اینطوری نظم زندگی رو بهم نمیریزم

داداشم عمل کرده یه شب در میون سری میزنم احوالی میپرسم تمام

والا منم خونه بابام نزدیکمه کوچه بغلیه ولی اینطوری نظم زندگی رو بهم نمیریزمداداشم عمل کرده یه شب در ...

مردا زودتر جو می گرتشون حالا زن زایمون کرده میخوادشیربده برای چی دم به دقیقه میرن