2777
2789
عنوان

پسرم تب داره

541 بازدید | 16 پست

سلام پسرم ۲ سال و سه ماهشه از شب ۲۹ اسفند تب کرده تا امروز که ۴ فروردین هست 

بینیش گرفته بشدت و گوشیش درد میکنه دکتر بردمش اول استامینافون داد تبش پایین نیومد بردمش یه جا دیگه اموکسی سیلین ۲۵۰ فایده نداشت دو سه بار اموکسی کلاو ۴۵۰ دادم فایده نداشت آخر بردمش بیمارستان بهش ازیترومایسین ۲۰۰ داد دیروز بهش دوبار دادم ولی امروز صبح باز تب کرد چکار کنم پاشویه هم فایده نداره پس کی خوب میشه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دو سال و نیمه و شربت پلارژین و زینک سولفات که مکمل دوران بیماریه بهش دادن

نمی‌دونم چکار کنم هیچی نمیخوره و من فقط دارم بهش پروفن میدم و انتی بیوتیک ولی نبش پایین نمیاد 

وای خدا پسر من دقیقا از ۲۹ اسفند شروع شدآموکسی کلاو و کتوتیفن داد دکتر .روز سوم حالش بد بود بردم دکتربتامتازون زدم روز چهارم کامل خوب شد ولی باز امروز تب کرد برگشت علایم  دیونه شدم نمیدونم چی کارکنم. میگم دوباره ببرم امروز سرم وصل کنه آزمایش بگیره 

عزیزم این بیماری ویروسی هس پسرمنم ۷رورتب داشت بهش آموکسی کلاو دادم این دارو روی باید دور روزبدی اگر تبش پایینتر نیومد ک ب احتمال زیاد پایین میاد ببری بیمارستان آزمایش بده

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

استارتر عزیز متاسفانه عفونت گوش میانی خیلی دیر خوب میشه پسرم همسن پسر شما بود یک ماه مداوم تب کرد و ۱۵ روز بستری شد هر آزمایشی دادیم حتی کشت خون فقط عفونت گوش داشت که مدام گلو و سینه رو درگیر میکرد دوماه مداوم آنتی بیوتیک خورد زیر نظر پزشک حلق و بینی و مشترک اطفال

حالا شما الان آنتی بیوتیک هارا دقیق بده و نزار بینی کیب شه هی تخلیه کن از عطاری یه روغن سیاه هست بگیر توش نمک و یه پنی سلین بریز شب ها بزن پشت گوش پسرت مایعات بده یه دکتر دیگه هم ببر

عزمزمه من چهار روز دادم پایین نیومد ببرم بیمارستان امروز؟؟

الان چندروزه تب داره ؟تبش معمولا چند هس؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
۳ روز تب شدید تا ۳۹ ونیم داشت .روز سوم بردم بتامتازون زدم روز چهارم قط شد دوباره امروز شروع شد با بی ...

خب بدنش هنوز عفونت داره ک تب شدید داره بهش بروفن بده تبشو کنترل کن پاشویش کن خدای نکرده تشنج نکنه دوباره ببر دکتر