2777
2789

سال دیگه هم پیش دو تکرار کنم یا امسال یک بذارم؟ 

اصلا آمادگی نداره حرف زدنش همه چی 

خیلی ذهنمو مشغول کرده 

نمی‌خوام اعتماد بنفسش از بین بره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیرتر بفرستی بدتره

بچه هایی که زودتر یا دیرتر مدرسه رو شروع می کنن بیشتر احتمال داره تو برقراری روابط اجتماعی و دوست پیدا کردن به مشکل بربخورن. بزارید بچه با همسن های خودش سر کلاس بشینه

تو اون سن، اختلاف سنی تو روابط اجتماعی خیلی تاثیرگذاره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

با اینکار که بچه بیشتر ضربه میبینه میره مدرسه میبینه از بقیه یکسال عقب افتاده

بعد چه تضمینی هست که بعد یکسال بچه ت اماده بشه ؟ باید زودتر با جامعه رو به رو بشه کم کم ترسش میریزه بفرستش مدرسه خصوصی که دعوا نکنه با بچه ها 

من اگر خانواده م اینکارو باهام میکردن هیچوقت نمیبخشیدمشون

حالایکسال دیرتر بره مدرسه هیچی رپ از دست نمیده ولی امسال از اجتماع دورش نکن.  اگر پیش یک نرفته بذارش پیش یک.  خیلی بهش کمک میکنه توی پیشرفتش.  خودتم مرتب باهاش کار کن.  پسر منم میتونست یکسال زودتر بره ولی نذاشتم.  امسال فرستادمش پیش یک سال دیگه هم میره پیش دو. 

حرف زدنش کامل نشده بود دلم نمیخواست مدام ازش بپرسن چی؟  چی میگی؟  بچم گناه داره. اعتماد بنفسش از دست میرت و شخصیتش خورد میشه

خب بزار بره یادبگیرند کارت دوستی خاله خرس است

گفتار درمان میبرم 

کلاس موسیقی می‌ره 

سه نفرن،یه دختره یک سال و نیم بزرگترها 

یه پسره چندماه بزرگتره ک همرا پسر من پیش دو باید برن 

.ولی تفاوت رو میبینم 

دلم میسوزه حتی رو اعتماد بنفس منم تاثیر داشته مربیش بگه عقب میمونه یا هرچی نگاه سن بچه نمیکنن

حالایکسال دیرتر بره مدرسه هیچی رپ از دست نمیده ولی امسال از اجتماع دورش نکن.  اگر پیش یک نرفته ...

بنظرتون بفرستم پیش یک؟ 

سال بعد دو،؟ 

۲۶شهریوره پسرم 

دقیقا خیلی روی اعتماد بنفس عزت نفسش اثر میذاره

با اینکار که بچه بیشتر ضربه میبینه میره مدرسه میبینه از بقیه یکسال عقب افتاده بعد چه تضمینی هست که ...

گفتار و رفتاری جلو بود ک می‌فرستادم 

هرکسی فرق داره 

من خودم نیمه دومی بودم اکثر بچه ها نیمه دومی بودن، الان پسرم تا پنج سالش تموم میشه باید بره سال اول 

دیرتر بفرستی بدتره بچه هایی که زودتر یا دیرتر مدرسه رو شروع می کنن بیشتر احتمال داره تو برقراری روا ...

سال بعدش با بچه های مهر و آبان همون سال فقط یک یا دواه تفاوت سن دارن 

زیاد نیست یا  چند روز

گفتار و رفتاری جلو بود ک می‌فرستادم  هرکسی فرق داره  من خودم نیمه دومی بودم اکثر بچه ها ...

متولد شهریوره یعنی ؟

اخه واقعا دو ماه و سه ماه تفاوت انچنانی با هم ندارن تو فکر کن بچه ت متولد خرداده 

ما تو مدرسه مون داشتیم دختری که متولد ۱ مهر بود از همه کوچیکتر بود ولی هم خیلی درسش خوب بود هم دوستای زیادی داشت

بنظرتون بفرستم پیش یک؟  سال بعد دو،؟  ۲۶شهریوره پسرم  دقیقا خیلی روی اعتماد بنفس ع ...

اره.  حتماپیش یک رو بره.  

من پسرم اول مهره میتونست بره پیش دو.  ولی واقعا آمادگیشو نداشت.  ولی الان رفته یک قشنگ تفاوتش رو با تابستون متوجه میشم کاملا راه افتاده.  البته قبلش به خانمشون گفتم یکم بیشتر حساسیت نشون بده حرف زدنش راه بیفته.  مرتبم برا خانمشون هدیه میبرم حواسش بیشتر به بچه ی من باشه ولش نکنه. 

حالا نه هدیه گرون در حد همین شیرینی یاسوغاتی مسافرتو اینا ولی خوب همینطوری مرتب یاداوری میشه براش.  انصافا اونم کم نذاشته