2777
2789
عنوان

بچها شما بگید من چیکارکنم واقعا به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست
خدا خودش کمک کنه...شمام برام دعا کنید انشالله که هرچی خیره...من روزه میگیرم الان که فهمیدم حاملم دیگ ...

والله میگن نباید بگیرین بعضیا میگن اگه میتونی بگیری یک روز درمیون بگیر .باز سوال کن مدیونت نشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکم کنه فقط بتونم باهاش مقابله کنم.

واسه منم خواهر دعاکن امسال باردار بشم شوهرمم واسه بچه دوم راضی بشه. پسرم تنهاس گناه داره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بخدا همینو بگو نمیدونم که چرا اینجوری میکنه انقدر میترسم سقطش کنم دیگه بچه دار نشم...از خدا میخوام ش ...

ممنون ان شاالله 

عزیزم ببخشید میپرسم اما دلیل همسرتون برای نخواستن بچه چیه؟

میدونی گلم با آرامش با شوهرت حرف بزن رگ خوابش رو ک بلدی از هر طریقی ک رام میشه وارد شو احساساتش  رو هدف قرار بده و از حق مادرشدن کوتاه نیا

اما بزار از الان بگم ان شاالله وقتی نی نی قشنگت ب دنیا بیاد نمیدونی ک شوهرت چطوری دیدنش میشه وقتی براش سیسمونی بچینی دندونی بگیری

ان شاالله خدا برات نگهش داره 

ممنون ان شاالله  عزیزم ببخشید میپرسم اما دلیل همسرتون برای نخواستن بچه چیه؟ میدونی گلم با آرا ...

خواهش میکن عزیزم.والا عزیزم ما یکم مشکل مالی داریم یعنی شوهرم تو این چهارسال که عروسی کردیم همش تو کارش به مشکل برخورده الانم منتظره جواب یه کاری هستیم که شروع کردیم میگه وقتی زندگیمون رو هواست چرا بچه بیاریم انگار ترس از مسئولیت پذیری هم داره

فداتشم ممنون از راهنماییت

قربونت عزیزم. خواهش میکنم فقط زود کوتاه نیا حتی اگه حرف بدی هم بهت زد چیزی گفت. کوش نکن .بگو من سقط نمیکنم جواب خدا رو چی بدم میترسم...بترسشون از اون دنیا

خواهش میکن عزیزم.والا عزیزم ما یکم مشکل مالی داریم یعنی شوهرم تو این چهارسال که عروسی کردیم همش تو ک ...

بچه رزق و روزیش میاد باورکن .

خواهش میکن عزیزم.والا عزیزم ما یکم مشکل مالی داریم یعنی شوهرم تو این چهارسال که عروسی کردیم همش تو ک ...

دعا میکنم ان شاالله مشکلتون حل بشه ب همسرت بگو آن ک دندان دهد نان دهد شاید روزی شما بسته ب روزی اون کوچلو ان شاالله ک بیاد و قدمش پر خیرو برکت باشه

شوهرتم  ک گفتی مذهبیه از این حرفا زیاد بهش بگو