2777
2789
عنوان

بچها شما بگید من چیکارکنم واقعا به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست

حمیرا علائمی چیزی هم داری؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای نندازیا .توروخدا زندگی پس از زندگی ببین. ببین میگفت بچه سقط کردیم چی شده اون دنیا. جون یه ادم رو ...

اخه میدونی حرصم ازچی میگیره اینکه خودش ادم مذهبیه و معتقدیه...خوش بحالت یعنی میشه اینم بخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت چندروز گذشته

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مثبت‌ها میخوای یکی دیگه فردا بگیر یا برو آزمایش باشوهرت دعوا راه ننداز لج کنه به آرومی عاشقانه چمیدونم رامش کن خامش کن بگو من دلم بچه میخواد دوسش دارم هی دست بزار رو شکمت نازش کن جلو اون سعی کن اونم بیاری تو راه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اخه میدونی حرصم ازچی میگیره اینکه خودش ادم مذهبیه و معتقدیه...خوش بحالت یعنی میشه اینم بخواد

اره تو برنامه زندگی پی از زندگی ی نفرو چندروز پیش آورده بودن ی مردی درمورد سقط بچش اون دنیا حرف میزد تو قسمتو از گوگل نشونش بده

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم اگه دل خودت بچه میخواد ک ان شاالله خدا رحمی ب دل شوهرت بده اما اگه واقعا قسمت بر این باشه ک بخوای سقط کنی ک ان شاالله بی بی چک مشکل داشته باشه و خطا بزنه و کلا منفی باشه 

اما ب شوهرت بگو معجزه خداست یکی مث شوهر من ک دوسال منتظر بچه است و از اینکه پدر بشه دست ب چه کارهایی ک تاحالا نزده یکی شوهر شما واقعا حکمت خدا رو نمیشه فهمید اما حکمتش  رو شکر

عزیزم اگه دل خودت بچه میخواد ک ان شاالله خدا رحمی ب دل شوهرت بده اما اگه واقعا قسمت بر این باشه ک بخ ...

بخدا همینو بگو نمیدونم که چرا اینجوری میکنه انقدر میترسم سقطش کنم دیگه بچه دار نشم...از خدا میخوام شما هررررچه زودتر نی نی دار بشید.چه قدر حس خوبیه شوهرادم بچه بخواد

برای من تازست اخه هنوز فک کنم زیر یه ماهم

نندازیااااا .به اون بچه رحم کن تا خدا هم بهت رحم کنه.. باهاش حرف بزن بگو جواب خدا رو اون دنیا چی بدم جواب اون بچه سر راهم اون دنیا میگیره چی بدم.. بخدا گناهه بزرگیه نکنیا.خدا ان شالله به دل شوهرت بندازه عاشقش بشه

نندازیااااا .به اون بچه رحم کن تا خدا هم بهت رحم کنه.. باهاش حرف بزن بگو جواب خدا رو اون دنیا چی بدم ...

خدا خودش کمک کنه...شمام برام دعا کنید انشالله که هرچی خیره...من روزه میگیرم الان که فهمیدم حاملم دیگه نگیرم؟

بخدا همینو بگو نمیدونم که چرا اینجوری میکنه انقدر میترسم سقطش کنم دیگه بچه دار نشم...از خدا میخوام ش ...

هر جور شده کوتاه نیایی واسه سقط .اخرش دیونه ی بچه میشه.که بعدها میگه خداروشکر ننداختمش

بخدا همینو بگو نمیدونم که چرا اینجوری میکنه انقدر میترسم سقطش کنم دیگه بچه دار نشم...از خدا میخوام ش ...

ادم مذهبیه از اون دنیا بترسونش ...بگو داریم قتل میکنین جون یه ادمو میگیریم