2777
2789

بچها ما ماه پیش نزدیکی داشتیم اصلا یه درصدم فک نمیکردم با یه بار بخوام حامله شم چون شوهرم نمیخواد همیشه جلوگیری داشتیم اون سری گفتم قرص میخورم اما نخوردم اشتباه کردم حالا امشب تست زدم اول هاله افتاد بعد یواش یواش پر رنگ شد به نظرشما مثبته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری داشتی یانه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

به نظر شما به حرفش گوش بدم برم بندازم؟

اگر آدم با اعتقادی هستی خیلی خیلی گناه بزرگیه اگرم نیستی این اوج خودخواهی هست ک یچرو سقط کنید اون طفل معصوم ک‌تو وجود تو آروم گرفته و گناهی کرده ک با دستای خودت بخوای بکشیش تو مادری اگر باردار باشی البته هااااا

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر آدم با اعتقادی هستی خیلی خیلی گناه بزرگیه اگرم نیستی این اوج خودخواهی هست ک یچرو سقط کنید اون طف ...

خب من همین الان که دارم مینویسم با گریه دارم مینوسم من دلم واقعا بچه میخواد اما وقتی شوهرم نمیخواد چیکارکنم

خب من همین الان که دارم مینویسم با گریه دارم مینوسم من دلم واقعا بچه میخواد اما وقتی شوهرم نمیخواد چ ...

بالاخره تا کی؟تا کی قراره تو تسلیم خواسته اون بشی اصلا ب حرفش گوش نده اگر باردار باشی اون بچه تو وجود تو پناه گرفته چنین کاری نکن مثل این دختر دبیرستانی ها رفتار نکن 

عکس بی بی چکمو بذارم ببینی؟

میخوای بزار ولی اگر زیر ده دقیقه مثبت شده مثبت 

خب من همین الان که دارم مینویسم با گریه دارم مینوسم من دلم واقعا بچه میخواد اما وقتی شوهرم نمیخواد چ ...

اسی نمی‌دونم چرا وقتی دارم متن پیامت رو میخونم انقد صدات رو آروم و ملایم فرض میکنم چقدر عجیییب!ذهنم باهاش آروم شد