یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهشون یاد بره بدنشون یک حریم خصوصی داره که کسی نباید ببینه حتی اگه طرف خواهرش باشه
فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
گاهی پیششون باشید (در کل مشکل بدی پیش نمیاد اگر مراقبت باشه)و لباس زیر(شورت رو جلو هم درنیارن تا زمانی که جدا جدا بخوان از حموم بیرون بیان )
چون هر دو دخترتون به سن تکلیف رسیدن و هیچ کس جز همسر اجازه نگاه کردن به عورت کسی دیگه ای رو نداره
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
مشکلم اینه چند باری دیدم بدون شرت میرن نمیدونم چیکار کنم
خب اگه اینطوره دیگه اجازه نده اصلاحموم چندتایی معنی نمیده جداجدابرن حمام کنن اگرم خیلی دوست دارن اب بازی وشنارو ببرشون هفته ای یکی الی دوبار استخر کیف کنن