2777
2789

دیشب رفتیم خونه ی خالم ام عید دیدنی اومد کنار من نشست به رون پام نگاه کرد زد زیر خنده بعد به جمع گفت وقتی  فلانی رو (یعنی منو) میبینم یاد عمه خدابیامرز میفتم اینقد چاق شده  همه خندیدن 

منو میگی اینقدر بغضم  گرفت هر کاری کردم زبون باز کنم بگم عمه ی شما 140 کیلو بود من هشتاد کیلو بغض اجازه نمیداد 

همیشه حرص میخوردم چاقیمو مسخره میکردن ولی این سری قلبم شکست اومدم خونه گریه کردم شوهرمم خودش چاقه همین دیشب توسط داداش خودم مسخره شد بهم  گفت بیا رژیم بگیریم هم برای سلامتی مون خوبه هم دهن همه ی این فامیل و خانواده رو ببندیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برا لاغری🤕🤕

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

من ۸۶ کیلوام از توام بیشترم ک😐ولی اجازه نمیدم کسی مسخره کنه

یبار داداشم تو جمع درمورد چاقیم گفت منم بهش گفت

مث تو علم یزید باشم خوبه؟ ساکت شد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

برین دکتر براتون رژیم بنویسه و بعد باشگاه. رژیم سر خود نگیری که کل موهات میریزه و معدت داغون میشه.

منو هم بابت لاغریم مسخره میکنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منم قدم ۱۵۶

خانوادم همه۱۷۰

منم مسخره شدم

مهم نیست

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

نمیدونم ما ادما چرا عیب و ایراد خودمونو نمیبینیم فقط منتظر فرصتیم بقیه رو مسخره کنیم حتی مامانم که 98 کیلو خودش هزار بار مسخره ام کرده 

خود همین خاله ام همه جا لاغره ولی شکم داره ناجور خیلی شل و افتاده اونسری خودش میگفت من اگه شلوار کمر کش نپوشم شکمم اویزون میشه