2777
2789
من توی زیبایی، رویکرد طبیعی رو می پسندم برای پوست صورتم، روتین دارم... پوستم شاداب و شفاف و سفیدتر ...

سلام میشه بگین برای روتین پوستی تون،از چه برند و یا برندهایی استفاده می کنید 

که منجر به سفیدتر شدن پوستتون شده؟

مسلام از مرطوب کننده سیمپل راضی هستین؟ نوع پوستتون رو میتونم بپرسم منم میخوام روتین داشته باشم!و ...

سلام بله خیلیی راضی هستم نوع پوستم حساس من ۴۰رو رد کردم  اصلا نسبت به سنم چروک ندارم پوستم سفتو شادابه و ضدآفتاب سان سیف می زنم بدون رنگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ماینوکسیدیل روبه مژه هات میزنی چجوری؟

ماینوکسیدل ن تقویت مژه بدون ماینوکسیدل ی روغنه 

ک برای تقویت مژه عالیه 

و ماینوکسیدل ماده ای ک باعث رشد مجدد و درواقع وابستگی میشه ک اگر نزنی ریزش میاره و شمارو دائم ب مصرفش وابسته میکنه که این محلول ازون ماده نداره و بعد قطع ریزش نداره

برای مو هات چی زدی مال من خیلی خشک و شکننده شده موخوره هم گرفته خیلی ناراحت میشم وقتی شونشون میکنم🥺

عزیزم من پک مو اینا رو گرفتم... هی تمدید می کنم و خدا رو شکر راضیم

شامپو: لورآل dream long مناسب موهای بلند و آسیب دیده

ماسک مو: ماسک مو مرطوب کننده لورال مدل hydra

نرم کننده: پنتن مدل nem terapisi

سرم مو: پنتن طلایی pro-v

عزیزم من پک مو اینا رو گرفتم... هی تمدید می کنم و خدا رو شکر راضیم شامپو: لورآل dream long مناسب مو ...

مرسی امتحان میکنم خداکنه جواب بده واسم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سلام میشه بگین برای روتین پوستی تون،از چه برند و یا برندهایی استفاده می کنید  که منجر به سفیدت ...

اره عزیزم 

من برای شوینده و تونر از محصول چینی استفاده می کنم... برند one spring

فوم شستشو و تونر انار one spring ... عالیه... حتی بهتر از برندهای دیگست... 

برای روشن و سفید شدن پوست، حتما ویتامین سی رو بذار توی روتینت... من ویتامین سی، کرم درخشان کننده ویتامین سی و آناناس مارک nature spell

مرسی امتحان میکنم خداکنه جواب بده واسم

عزیزم مطمئن باش جواب می گیری

موهای من افتضاح بود... فقط بلند بود ولی بدون رطوبت و همش خشک و موخوره

حتی هر کی میدید می گفت بوتاکس یا کراتین کن

ولی من زیر بار نرفتم و دلم میخواست طبیعی خوب شه

توی سایتهای محصولات کلی گشتم و خودم این پک رو درست کردم 😀 یادمه برند اوریفلیم هم زده بودم ولی جوابی نگرفتم

ولی لورال و پنتن عالین واقعا

کل این پک رو بخوای بگیری نزدیک ۱ م حدودا درمیاد

ولی نتیجش فوق العادست