2777
2789

من صدابیزاری دارم بعد این همسایمون خیلییی اروم بودن اصلا صداشون هیچ وقت نمیومد تا اینکه خونشون رو بزرگ تر کردن نمی دونم عایق بندی درستی نشده برای چه کوفتی هسته صداشون مثل ویز ویز مگس به خونه ی ما می رسه صدای تلویزیون خودشون اهنگاشون واقعا به مرز جنون رسیدن بگید چیکار کنم دارم دیوونه می شم شرایط سختیه برای منی ک این بیماریو دارم😭😭😭😭

خاطرات مثل خون ازم میرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به ویز ویز حساسم اینا ارومن مطمعنم مثل قبلا هستن اما صداشون داره میادو عذابم میده 😭😭

متوجهم خود من کارم لا خانوادمه دو ماه اخرسال و تو محل کاریم زبقه بالای محل کارمون یک سوییت داریم همسایه بغلیمون  دستگاهش بغلل دیوارمونه مثل پتک میکوبه تو سرمون شبها دستگاه روشنه تا صیح خدا شاهده علتش اینه که اپارتمان‌ نشینی بلد نیستن ساخت ها هم که میدانید امروز صبح تهران زلزله اومد تکیم به دیوار بود لرزش و حس کردم

جالبه یه ادم مثل من پیدا شد اخه هرکی دوروبر منه اصلا با صدا مشکل ندارن و منو یه ادم روانی میبینن. خی انتظارم اینه وقتی ادمها میان خونه ارامش داشته باشن چند بار خونه عوض کردیم همسایه های ما از صبح که بیدار میشن سروصدا و بدوبدو میکنن اخه نمیفهمم اینا احتیاج به استراحت ندارن اینا بچه مدرسه ای ندارن که بشینه درس بخونه اخه موقعی که پسرم داره درس میخونه من صدای تلویزیون رو قطع میکنم یا خاموش میکنم تا حواسش پرت نشه. جالبه همسایه هامون دایم بیرونن من میگم وقتی میرید بیرون انرژی تونو خالی کنید که وقتی اومدید خونه اروم بشینید استراحت کنین ماهایی که صبح تا شب خونه هستیم ارومیم کاری به کسی نداریم ولی اینایی که دایم میرن بیرون وقتی میان خونه بازم انرژی دارن یا مهمون میاد بشینید و باهم صحبت کنین چرا جلوی بچه هارو نمیگیرن تا بدو بدو نکنن به ما چه بچه شما انرژیش تمومی نداره ماهم بچه داریم بچمون انرژیشو بیرون خالی میکنه میاد خونه خسته میشه.  جالبه هرجا خونه گرفتیم همسایه ها از ما راضی بودن و میگن چقدر شما آرومین خب وقتی ما ارومیم شماهم باید اروم باشین قرار نیست فقط ما رعایت کنیم بخاطر همین مساله فردا داریم اسبابکشی میکنیم میریم  خونه ویلایی.