2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صلوات میفرستید برام به خاطر نیتم 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

بی شعور تر از زن داداشم ندیدم خونه هرررررر کی بره ما نه هااا هرررر کس دیگه از آشنا تا غریبه یه گوشه میشینه سرش تو گوشی بقیه سفره رو پهن میکنند جلوش میخوره دوباره سرجاش میشینه سرش تو گوشی جلوش جمع میکنند میشورند 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

یه تابلو از ملکه سیاهی دارم تو پذیرایی یه آقا پسری اومده بود خونمون گیر داده بود آبجی عذر میخواهم خواهرتونه ؟ قصد ازدواج داشت فک کنم 😂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
هیچوقت نمیتونم همچین حجمی ازفضولی وبی ادبی رو باور کنم ،چرا توکمدا رو گشتن اخه

اخریش همین امروز واسه عیددیدنی اومده بود

من تو اتاق داشتم لباس تا میکردم چون یهویی اومدن دوتاش موند رو زمین رفتم هال

بعد تو اتاق رفتنی دقیقا پاهاشونو گذاشتن رو اون دو تا لباس 😑

ما تازه خونمون ساخته بودیم و اسباب کشی کردیم

مهمونی گرفتیم

دایی ام اومد تو اتاقم در همه کمد ها رو باز کرد نگاه کرد!😐

اصلا هم فکر نکرد کار خیلی زشتیه مخصوصا وقتی من دخترم و شاید چیز خاصی  تو کمد گذاشته باشم😐😐

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

پسر 16 ساله از وقتی اومدن تا وقتی برن رو مبل دراز کشیده بود

مهمون رو زمین نشست 😐

یکی هم رفته بود تو اتاقم سر وسایلم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم