2777
2789
عنوان

کسایی ک ازدواج فامیلی دیدن بیاید

172 بازدید | 21 پست

بچه دار هم شدن؟

اگر شدن، چندتا بچه؟ هیچکدوم مشکلی ندارن؟

آخه خودم بشدت از ازدواج فامیلی بدم میاد، ی جایی خوندم برای هر بچه ۲۵درصد احتمال داره تا دچار تالاسمی مینور بشه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

اکثر ازدواجای دور وبرم فامیلی هستش و بیشتر از دوتا هم بچه دارن تاحالا که بچه مشکلدار ندیدم بینشون خودمم با پسرعمه ام ازدواج کردم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم پسر عمو دختر عمو بودن 4 تا بچه سالم وزیبا

خداروشکر

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

اره خیلی دیدم همین دوتا از همسایه هامون بچه هاشون مشکل دارن .دومیش روهم زیر نظر دکتر بودن که متاسفانه اونم مریضه💔

ولی خب عموم و زنعموم دختر عمو پسر عمو بودن هیچ مشکلی نداشت بچشون خداروکشر

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

دختر عموم با پسر داییش ازدواج کرد بچه ناقص 

فلج مغزی تا یک سالگی سالم بود بعد یهو شروع شد به فلج شدن تا شد یک تکه گوشت هشت سالگی هم با هزار درد و مریضی فوت شد 

دوست همسرم با خانومش دختر عمو هستن دخترش مشکل قلبی داشت نوزادی عمل کرد دست و پاهاش هم جون نداره الان بچه نه سالش هست یک عالمه خرج کردن و چندین تا جراحی که فقط بتونه راه بره و با دستش چیزی رو بلند کنه

اکثر ازدواجای دور وبرم فامیلی هستش و بیشتر از دوتا هم بچه دارن تاحالا که بچه مشکلدار ندیدم بین ...

انشالله ی بچه خوشگل سالم ب دنیا میارید🌸

خواهرم با پسر عموم ازدواج کرد بچه شون سالمه خداروشکر 

خداروشکر🌸

من شوهرم پسرخالم خداروشکر دوتا بچه سالم دارم

انشاالله همیشه سالم باشن🌸

انشالله ی بچه خوشگل سالم ب دنیا میارید🌸

ممنونم قشنگم 😘❤

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

چه ربطی داره آخه تالاسمی مینور اگه دو نفر باشند بچشون احتمال تالاسمی ماژور هست ولی اگه سالم باشن مشکلی نیس 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
دختر عموم با پسر داییش ازدواج کرد بچه ناقص  فلج مغزی تا یک سالگی سالم بود بعد یهو شروع شد به ف ...

اخی

خدا شفا بده الهی💔💔