2777
2789
عنوان

عوارض قرص های اعصاب سرترالین

1121 بازدید | 10 پست

بچه ها من حدود ۱۲ روز این قرص رو مصرف کردم که همشو نصفه قرص سرترالین ۲۵ بود...بجز دو روز وسطش که حالمو بد میکرد بقیه روزا خوب بود...ولی تصمسم گرفتم وابسته نشم.

از بعد از ۲۱ اسفند این قرص رو قطع کردم و هیچ علائمی نداشتم...تا دوسه روز پیش که حالات عصبی بهم دست میداد و انگار از درون تهی شده بودم....بسیار تحریک پذیر شدم...

الان هم به شدت به شقیقه هام فشار میاد...سرم درد میکنه و صدای موتور هواپیما توی سرمه..انگار مغزم از درون داره جمع میشه...واقعا عجیبن این قرصها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب سر خود نباید قطع میکردی این داروها حساسن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

طول درمانش ۶ ماه بعد دکتر باید برات قطع کنه مال اونه سرخود قطع کردی

شما مصرف کردی تا حالا؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

آسنترا میخوردی سرتالین ایرانی هستش

شما هم مصرف کردی این دارو رو؟؟؟

ن من بعد کرونا استرس و وسواس فکری مریضی گرفتم دکتر برام اس سیتالو پرام ۱۰ مصرف میکنم

اوکی 🌹