2777
2789
عنوان

بتای 1800 و سونوگرافی که حاملگی رو رد کرد. میشه همچین چیزی؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8221 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوستی گفت تا ماه سوم هیچی معلوم نشده تو سونو و همچین اتفاقی براش افتاد ولی ماه سوم معلوم بود

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

خب عزیزم دکترت اشتباه کرده

سن بارداری همه جای دنیا از روز اول اخرین پریود محاسبه میشه نه تاریخ لقاح!

طبق تاریخ پریودت باید بری سونو نه نزدیکی،زود سونو رفتن فقط باعث استرس میشه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
خب عزیزم دکترت اشتباه کردهسن بارداری همه جای دنیا از روز اول اخرین پریود محاسبه میشه نه تاریخ لقاح!طبق تاریخ پریودت باید بری سونو نه نزدیکی،زود سونو رفتن فقط باعث استرس میشه

خب شما حساب کن.  من اخرین بار 24 اسفند پریود شدم. یعنی تقریبا دارم میرم تو دو ماهگی و هیچی معلوم نیست؟؟؟

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
عزیزم چندمین روز پریودی؟؟؟و اینکه تو سونو حتی ضخامت اندومتر هم بالا نبود؟؟

اره ضخامت بالا بود اتفاقا شده بود یازده میلی متر

مرجان من همچین موردی دیدم نگران نباش..

یعنی چه جوری بوده؟ من نمی تونم تا سه ماه تحمل کنم تو سونو هیچی نبینن.  تا الانم خیلی فشار تحمل کردم سرم سوت میکشه

عزیزم طبق تاریخ پریود 7هفته و یک روزی

طبق این هفته ساک بارداری که هیچ باید جنین و ضربان قلب هم میدیدن

بهتره یه جای دیگه بری سونو

اینبار سونو شکمی انجام بده انشاالله جنین و قلب رو میبینی

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

بخدا دقیقا مث تو دیدم ک آز مثبت و هیچی معلوم نشده..ولی بالاخره ماه سوم براش معلوم شد..نظر دکترت چی بود؟؟

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

عزیزم طبق تاریخ پریود 7هفته و یک روزیطبق این هفته ساک بارداری که هیچ باید جنین و ضربان قلب هم میدیدنبهتره یه جای دیگه بری سونواینبار سونو شکمی انجام بده انشاالله جنین و قلب رو میبینی

راست میگی واقعا 

یه جای کار می لنگه 

حالم خیلی بده سردرگمم

بخدا دقیقا مث تو دیدم ک آز مثبت و هیچی معلوم نشده..ولی بالاخره ماه سوم براش معلوم شد..نظر دکترت چی بود؟؟

دکتر که هاج و واج مونده بود گفت یه بار دیگه سونو بده