2777
2789
عنوان

بخاطر چسب با شوهرم دعوای خیلی بدی کرویم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 27 پست
اره آشغال بخدا همچین زد تو گوشم ک سرم هنوزم داره درد میکنه😭

ری اکشن طبیعیش بوده مث چشم که دست میره سمتش بعدم بیرونش کردی 😐 دیگه اومدش به رو خودت نیار تا تموم بشع

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

چرا زنا این عیدی اینجوری شدن اونیکی فرمون ماشینو کج میکنه یکی دیگه بخاطر ۴تا استکان شکسته جنگ جهانی سوم راه میندازه اینم بخاطر چسب میزنه تو سر شوهرش

بچت نیستا شوهرته عشق ادم همسر ادم

و نکته دیگه اینکه خانما خواهش میکنم ازتون خواااااهش میکنم اصلا دست به مردا نزنین چون حالیشون نیست ک با زن طرفن یهو میزننتون مثل همین خانم ک زده تو سر شوهرش اونم زده تو صورتش

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اره ادم حرص میخوره تمیزکنه بعد بیان همه رو گند بزنن بهش حستو میفهمم ولی کشش نده دیگه ...

بخدا از بس ازش احترام گرفتم هوا برش داشته گفتم خیلی مرو شدی برو بیرون

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

چرا زنا این عیدی اینجوری شدن اونیکی فرمون ماشینو کج میکنه یکی دیگه بخاطر ۴تا استکان شکسته جنگ جهانی ...

😭😭😭😭بخدا سرم درد گرفت اصلا زیر لبم زخم شد یه لحظه فک کردم دندونم شکست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

منم دیشب بد دعوام شد با شوهرم تازه روز تولدشم بود خانوادش میخواستن سورپرایزش کنن تا نصفه راه رفتیم تو ماشین دعوامون بالا گرفت انقدر همدیگرو تو ماشین زدیم که نگو . صبح پرتش کردم بیرون از همه جا بلاکش کردم بار هزارمشه دعوا راه میندازه 

منم اگ شوهرم بزنم حق دارم کتک بخورم مگ بچه ای غرور طرف خورد میکنی 

خب اعصابم خورد شد گفت چرا یه کاریو درست انجام نمیدی خب چرا اینجوری کردی زیر کابینتو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دیشب بد دعوام شد با شوهرم تازه روز تولدشم بود خانوادش میخواستن سورپرایزش کنن تا نصفه راه رفتیم ت ...

من از بس ک از این احترام گرفتم هوا برش داشته بهم میگفت جرا خوشی زده زیر دلت منم بهش گفتم گمشو برو بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😭😭😭😭بخدا سرم درد گرفت اصلا زیر لبم زخم شد یه لحظه فک کردم دندونم شکست

بله بخاطر اینکه اونا اینجور موقعها شما رو مث خودشون در نظر میگیرن و با تمام قدرت میزنن انگار ک میخوان یه مرد گنده رو بزنن واکنششونم کاملا طبیعیه 

دیگه تو دعوا دست بهش نزن حتی شده در حد ناز کردن

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بله بخاطر اینکه اونا اینجور موقعها شما رو مث خودشون در نظر میگیرن و با تمام قدرت میزنن انگار ک میخوا ...

دستش بشکنه الهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از بس ک از این احترام گرفتم هوا برش داشته بهم میگفت جرا خوشی زده زیر دلت منم بهش گفتم گمشو برو بی ...

اینا انقدر پر رو هستن سر و کلشون تا فردا پیدا میشه واسه مهمونی رفتنشون .

خب اعصابم خورد شد گفت چرا یه کاریو درست انجام نمیدی خب چرا اینجوری کردی زیر کابینتو

عزیزم درست ناراحت شدی ولی در نهایت بگی جهنم همینطوری چسبی بمونه تا همیشه بهتره ک دستتون ب رو هم بلند میکنید شوهرت هیچ وقت نقدیر نمیکنه ک کابینت تمیز کردی ولی همیشع یادش میمونه ک برا چسب زدیش و توم یادت میمونه اون شمارو زده  

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >