2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین ظرفشویی خوبه ولی باید قرص خارجی خوب بخری،من قرص ایرانی استفاده کردم دو سری،همه طرحای چینی رو پاک کرد،لیوانارو مات کرد.

خواستی هم بخری،مدلشو بخر که خودش ظروفو خشک میکنه.عالیه

من فقط عید مهمون دارم درطول سال ۱۰ بارم مهمونم ندارم اما نظرم بر این بود از مدلایی که قابلیت استفاد ...

وای عالیه منم فک میکردم پر نمیشه ولی هر روز روشن میکنم

دیکه ظزف نمیشورم و این خیلی خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
من یمدت استفاده کردم بعد تقریبا ده سال استفاده نکردم الان باز دارم استفاده میکنم و هیچیش نشده

چه خوب

این حرفیه که نصابای ماشین میزنن که تند تند باید استفاده کنید اگه حرف اشتباهیه که خوب چه بهتر

چه مارکی داری شما ؟

من بوش خریدم پارسال ۴۰تومن قرصشوفینیش می گیرم بقیه ی چیزاش ایرانی هی ازهمه می پرسیدم ماشین ظرفشویی خوبه؟ الان خودم به همه میگم بخرین واقعاخوبه الان بادوتابچه بیشتروقت می کنم گردگیری کنم وخونه رومرتب کنم

من بوش خریدم پارسال ۴۰تومن قرصشوفینیش می گیرم بقیه ی چیزاش ایرانی هی ازهمه می پرسیدم ماشین ظرفشویی خ ...

ممنون از راهنماییت

امروز صبح رفتم خریدم سامسونگ گرفتم