2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

291 بازدید | 21 پست

شوهرم  هروز گوشیمو میبره چون گوشی خودش به نت وصل نمیشه امروز گفتم نبر منم حوصلم سر میره باهام دعوا کرد گفت امروز باید ببینم چی تو این گوشیه که انقد میگی نبرش منم گفتم تو به من تهمت زدی دعوامون بالا گرفت گفت برگردم تکلیفتو مشخص میکنم  مقصر کیه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چرا شک داری چرا اعتماددنداری من تو این زندگی اعتماد. میخوام ازت 

اگه بخواد اینجور باشی پس منم با شکاکی زندگیو برات ذهر میکنم 

بعدم بگو من حوصله ام سر می‌رفته گفتم گوشیو نبری 

حالا ک اینجوره باید یه گوشی مجزا و بخری برام ،چون قناعت به شما مردا نمیاد 

همینجور بگو بهش

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
یه سال میگم نمیخره میگه ندارم گوشی منومیبره

عزیزم عذر میخوام ولی اگه از اینهاست دنبال طلاق دادنه و اینا گوشی نده بهش چون سیم به نامته مخ کسب میزنه فکر میکنن تویی آبروت می‌بره همسرت شما که شکاکه امیدوارم بدجنس نباشه از این یه سال گوشی نخریدنش حس خوب نگرفتم

گفت امرو‌ز گوشیو میگردم ببینم چی توشه که میگی نبر این تهمته بنظرن

ممکنه منظورش چیز دیگه ای باشه اما از نظر من تهمته 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ممنون گفتم بهش گوشی بخر برای خودت میگه نمیخرم 

بگو نمیخری پس شک نداشته باش چون من بر عکس تو تنها سرگرمیم گوشیه قرار نیست ک گوشیمو بدم بهت اونموقع شما شک کنی 

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
عزیزم عذر میخوام ولی اگه از اینهاست دنبال طلاق دادنه و اینا گوشی نده بهش چون سیم به نامته مخ کسب میز ...

نه سیم بنام خودشه اینجور ادمی نیست که خیانت کنه گوشیو میبره پی دی اف میخونه از روش ازمون داره ماه دیگه کلا ما یه ساله هر روز جنگ داریم سر گوشی ولی اینم میدونم که نداره بخره