2777
2789

بعد میخوام طلاق بگیرم با اینکه از هر نظر عالیه شوهرم ولی میبینم پدر من ک وضعش خوبه ولی شوهرم به اندازه پدرم نداره و منو شوهرم همسطحیم درحالی ک میبینم اینجا طرف خونواده خودش هیچی ندارن ولی شوهرش خونه ۳۰ میلیاردی داره یا خودش تحصیلات نداره خانه داره شوهرش دکتره

حس میکنم منم باید با یکی ازدواج میکردم ک خونه ۲۰ میلیاردی داشت و درامد بالای ۱۰۰ تومن مثل اکثر کاربرای اینجا

بنظرتون راسته همه مطالب این سایت ک من زندگیمو خراب نکنم بخاطرش؟

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

شما دیگه عجیبی 

قبلا مردم از رو ایسنتا چشم هم چشمی میکردن

توی این سایت که اغلب کتک میخورن چرا آخه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چی فکر میکنی؟ 

اینجا مجازی هس.. از کجا میدونی همه راست میگن.. خیلیا رویاهاشونو میگن و ازش داستان میسازن.. خیلیا هم دروغ میگن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
شما دیگه عجیبی  قبلا مردم از رو ایسنتا چشم هم چشمی میکردن توی این سایت که اغلب کتک میخورن چرا ...

اغلب شوهرشون فوق پولداره

😐زندگی تون باهم خوبه همچین حرفی میزنی؟فقط بخاطر پول؟خدایی باید برم یجا که به آدمی دسترسی نداشته باش ...

اینجا میگن پول همه چیزه 

اغلب شوهرشون فوق پولداره

خیر 

تاپیک های یارانه رو ببینید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم