2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید

331 بازدید | 6 پست

کسی باردار باشه توی معاینه کردن دکتر متوجه میشه؟

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

منظورم از روی حالت دهانه رحم مشخص میشه

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به دکتر داره

یه دکتر وقتی تو اقدام بودم معاینم کرد گفت روز موعدت برو آزمایشگاه😐در این حد مطمئن بود باردارم😁

ولی چندماه بعدش باردار شدم

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

خانومی ماشالله چه حرفه ای بوده😁😁😁😁😁

معمولا طی هر سیکل دهانه رحم آروم آروم نرم میشه و پایین میاد تا نهایتا روزِ پریود باز بشه و آندومتر ریزش کنه اگر خانمی باردار باشه دهانه رحمش پایین نمیاد چون قرار نیست پریود بشه بعضی از دکترا اگر خیلی حرفه ای باشن این حالت رو میتونن با معاینه بفهمن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

مرضی نفهم بود بنده خدا😁😁😁