چرا بعضی ها آنقدر خانه داری رو بد جلوه میدن شاید یکی شرایط کار کردن رو نداره و .... به هر دلیلی وقت گذروندن با بچه هاش انتخاب کرده یه پست توی اینستگرام دیدم که واقعا حالم بهم خورد هرچی از دهنشون در اومده بود راجب زنان خانه دار گفته بودن و تحقیرشون کرده بودن مگه همه باید مستقل باشن 😐😐😐😐😐😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادت نره هر ادمی از انتخابش چه اشتغال چه خانه داری راضی باشه و جایگاه مناسب داشته باشه نمیاد توهین کنه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خودم به شخصه اصلا نمیتونم تو خونه بشینم و خونه داری و بچه داری کنم کارهای خونه و بچه داری هم بیشترش یا کمکی میگیرم یا همسرم انجام میده منم کمکش هستم علاوه بر شاغل بودن دانشگاه میرم کلاس های مختلف هم شرکت میکنم ولی کاری هم به کسی ندارم هر کسی یه نظری داره و یه عقیده ای من مستقل بودنمو با هیچی عوض نمیکنم
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.