2777
2789

چرا بعضی ها آنقدر خانه داری رو بد جلوه میدن شاید یکی شرایط کار کردن رو نداره و .... به هر دلیلی وقت گذروندن با بچه هاش انتخاب کرده یه پست توی اینستگرام دیدم که واقعا حالم بهم خورد هرچی از دهنشون در اومده بود راجب زنان خانه دار گفته بودن و تحقیرشون کرده بودن مگه همه باید مستقل باشن 😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا بنظر من یکی از نشونه های جهان سوم بودن اینه که صرف کار کردن بیرون از خونه رو افتخار می‌دونن

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همه ی خانوما حتی چه مستقل چه غیر میتقل خانه دارن مگر اینکه خونه باباشون باشن و مجرد باشن به حرفشون توجه نکن من خودم ۴ سال از وقتی درسم تموم شد شاغل بودم ولی ازین به بعد به خاطر بارداریم استعفا دادم تا چند سالم نمیتونم برم سرکار 

بنظرم که خانمی که  شاغله خانه دار هم هست وکلی وظایف سنگین بر گردنش هست و قطعاً جسارت و مهارت و سختی های خیلی بیشتری نسبت به ما خانم های خانه دار متحمل هست من که میگم زنان شاغل واقعاً بی نظیر هستند