2777
2789
عنوان

سپردن بچه به پرورشگاه

634 بازدید | 17 پست

یکی از اشناهای قدیمی نامزدم بچه دار شدن و طلاق گرفتن و نه پدر نه مادر نخواستن بچرو نگه دارن شرایطش رو هم داشتن اما یعنی فقط نخواستن مسئولیت بپزیرن و مادر شوهر من دلش سوخت و چون دلش بچه دختر میخواست و تنها بچش نامزدمه قبول کرد بچرو تا نه ماه نگه داره بعدش بیان ببرش ولی 4 سال گذشته و نیومدن ببرنش و اینم بگم که بچه خوب تربیت نشده چون بلاخره مادر بالاسرش نبوده در هر حال یه پسر مجرد که همش سرکاره تو خونم خستس و یه مادر سن بالا نمیتونن بچه داری کنن بنابرین بچه بشدت بدرفتاره مثلا همش داد بیداد میکنه برای هرکاری گریه میکنه از رفیقای دوران مجردی نامزدم کلی فحش یاد گرفته بشدت بددهنه فحشایی ک مردا تو جمع خودشون میگنو تو روی همه میگه و خوردوخوراکشم خوب نیس همش تنقلات میخوره یا ساندویچ شبا نمیخوابه اصلا ولی اینم بگم که همه چی داره براش همه چی تهیه کردن همه نوع اسباب بازی و لباس و گوشی و تبلت و هرچی بخواد میدن هروقت نامزدم برسه خونه میاد پول میخواد اونم میده(من مشکلی ندارم نامزدم براش خرج کنه اصلا حتی خودم گاهی یچی میبینم میگم اینو بخریم براش)

ادامشو میزارم الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بقیه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

هر وقت بقیشو گفتی لایک کن

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

من 23 سالمه و نامزدم 28 و خونواده من این شرایطو قبول نمیکنن و میگن ما دختر به مرد متاهل بچه دار ندادیم که دخترمون بچداری کنه چرا باید دختر ما تاوان یه زن دیگرو بده اونم تو این سن اول زندگی باید جوونی کنه اولزندگی بگرده خوش بگزرونه نه که بشینه بچداری مردمو بکنه مگه کلفت میبرین و بچرو باید بدی دست مادرش یا پدرش البته میگن خرجشو هم میتونی ماهانه بدی(اینو من گفتم البته و اونام قبول کردن)ولی گفتن بچه غریبس نباید بهت زنگ بزنن پیام بدن بیان خونت یا بری دیدنش تحت هیچ شرایطی و فقط میتونی از دور حمایت مالی کنی نامزدم قبول کرده و با مادر پدرش حذف زده هیچکدوم قبول نکردن بچرو نگه دارن و خونوادم میگن پس بزارینش پرورشگاه 

من بشدت در این مورد عذاب وجدان دارم 

ولی اینم میدونم نمیتونم از اون بچه نگهداری کنم 

بچه اگ پنج سالشه ک گوشیو و تبلتو بگیرین ازش الان موقعش نی پرخاشگریاش برا همینه پسر منم چهارسالشه اینه شوهرم دلش میسوزه بهش میده من نمیدم اگرم بدم برنامه تربیتی میذارم براش 

راستش تو سنیه ک داد و بیداد میکنه اگ چهارسال پنج سالش هست پسر منم اینه ولی فوش نه چون جلوش نمیدیم یاد میگیره 

ولی داد و فریاد میزنه بزرگ تر ک بشه اروم تر میشه 

بچه اگ پنج سالشه ک گوشیو و تبلتو بگیرین ازش الان موقعش نی پرخاشگریاش برا همینه پسر منم چهارسالشه این ...

بله کاملا نظرتون صحیحه برای بچه کلا اون وضعیت بده شماهم خیلی پادر خوبی هستین معلومه ولی مادرشوهرم ک کلا سن بچه داریش نیست حوصله نداره نامزدمم خب بچه خودش نیس و میره سرکار میاد خستس حوصله بچه داری و تربیت نداره کلا تا زمان مجردی دیگه خودتون میدونسن پسر مجرد بچه تربیت کردنش کلا درست نیس الانم که خونواده من میگن نگهش ندار