2777
2789
عنوان

بابام بهم گف ذاتت خرابه

1241 بازدید | 50 پست

من ۱۹ سالمه حدود یک ساله ازدواج کردم 

اما بابام تقریبا از ۱۴ سالگیم دیگ رابطش با من خوب نبود همه جوره تو رفاه بودم از لحاظ مالی و پوشش و همه جوره مادی هیچی کمم نزاشت جهازم و کامل همرو خارجی داد اما حاضر بودم اینکارارو نکنه ولی ذره ای توجه بهم کنه همیشه باهام جوری رفتار میکرد انگار دشمن خونیشم همیشه سر درسم باهاش بحثم میشد همیشه بهم میگفت تو منو سکته میدی تو منو میکشی و این حرفا همیشه کمبود محبت بابامو داشتم و دارم 

تا اینکه ۱۴ سالم بود با شوهرم دوست شدم و همه ی کارای بابام جبران شد 

حالا دیشب رفته بودیم خونشون بعد داشت با شوهرم بازی می‌کرد همون موقع داشتم ب مامانم میگفتم تولد چی بپوشم امیر میگه سینه هات معلوم نباید باشه همه لباسام سینه اش بازه فردا برم ی سر بزنم ببینم چیزی گیرم میاد یهو بابام گف تو از اولش ذاتت خراب بود اگ ازدواج نمیکردی زندگیمو خراب میکردی😑

شوهرمم دسته بازیو گذاشت بهم گف پاشو بریم بعدشم شوهرم بهش گف من هنوز نمردم ک جلو من به زنم میگی ذاتت خرابه تا الانم اگه هیچی نگفتم حرمت نگه داشتم بعدشم‌ اومدیم خونه 

از دیشب دارم گریه میکنم خیلی حالم بده 

من بابامو خیلی دوسش دارم بی حد و مرز عاشقشم ولی اون اینطوریه😑

چرا جلو اونا گفتی سییینم دیدم نشه فلان.چ شوهر خوبی.ولکن باباتو

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا جلو اونا گفتی سییینم دیدم نشه فلان.چ شوهر خوبی.ولکن باباتو

اصلا داشتم ب مامانم میگفتم نمیدونم چرا خودشو انداخت وسط 

خیلی رو مخمه چون من آدم کینه ای نیستم خیلی دوسش دارم ولی اون با من اینطوریه

وسط جمع خونوادگی نشستی درمورد سینم بازه سینم بستس صحبت می‌کنی همین میشه. 

وا ما خانوادگی کلا راحتیم 

بعد کسی نبود من و بابام و شوهرم و مامانم بودیم 

بعد من داشتم ب مامانم میگفتم ولی نمیدونم چجوری شنید

چجور روت میشه بلند بگی سینم معلوم میشه🥴

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بابات خجالت نمیکشه جلو دامادش همچین حرفی میزنه؟؟؟واقعا ادم باید بره بمیره

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
چه بابای بی ملاحضه ای حداقل جلو شوهرت نباید میگفت😐بعدا شوهرت این حرفو چماق نکنه بزنه تو سرت خیلیه

خیلی خیلییی رو مخمه بابام 

ن شوهرم اصلا اینطوری نیست همیشه پشتمم بوده جای بابام