2777
2789
عنوان

همسر عجیب

196 بازدید | 21 پست

بچه ها داریم میریم طبیعت برا تفریح با خونه پدرم،، اونا تو مسیر داشتن میرفتن همسرم اومد دنبالم . من فراموش کردم چادر مسافرتی رو بیارم با اینکه همسرم تاکید کرد بیارش حتما .سرکوچه گفت اوردی گفتم وای فراموش کردم ببخشید وایسا بیارمش شروع کرد داد بیداد و تهدید ک اگه سرد باشه من برمیگردم.. و منم گفتم ببخشید خو مهمم نیست دیگه ناراحت خودمون نکنیم دیگه انقد حرف زد منم زدم تو سرم و جیغ زدم.. برگشتیم زنگ زد بابام داد و بیداد اگه سرد باشه چی دیر راه افتادیم دوره ما نمیایم بیایم دخترت ببرین خودتون برین،،، مادرم از صبح غذا و همه چی براما حاضز کرده... اخه این رفتار درسته واقعا؟؟؟  حالا چون مامانم زحمت کشید و فامیلا منتظرن داریم میریم ولی واقعا یک بجث ساده این کارارو داره اخه! بخدا انقد ناراحتم منم میگم ب خانوادش زنگ بزنم بگم چ رفتاری کرده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبیش اینجاست که مادرشوهرا فک میکنن پسرشون هیچ عیب و ایرادی نداره ... زنگ که نباید بزنی خیلی ضایست بنظرم به اونا چیزی نگی بهتره فک کردی چی میگن، میگن حتما خودت مقصر بودی گه داد و هوار کرده.... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

بابای منم همیشه از این رفتارهای مزخرف داشت 

و از بچگی بدم میومد باهاش جایی برم حتی امروز رفتن یه شهر دیگه من زیر بار نرفتم ک برم 

چنین آدمایی ن خودشون زندگی میکنن ن میزارن دیگران زندگی کنن 

بابای منم همیشه از این رفتارهای مزخرف داشت  و از بچگی بدم میومد باهاش جایی برم حتی امروز رفتن ...

پدر منم اینجوره ولی پدر مادرا فرق میکنن با نسل جدید اونموقع عادی بوده الان نسل جدید باید باهم رفیق باشیم 

خدا بهت صبر بده اصلا زندگی با همچین ادمی عمر رو کوتاه میکنه

من واقعا مول رفیق باهاش رفتار میکنم انقد پدر مادرشو دوست دارم خواهرش مثل خواهر خودمه اوناهم خیلی دوستم دارن . ولی نمیدونم چرا یکدفعه خودش موج میگیرتش با اینکه فقط ۲۷ سالشه