2789

سلام اول اینو بگم من اکانت ندارم تو نی نی سایت و از اکانت مشترک با دوستم استفاده میکنم چون دیگه سیم کارت نداریم که منهدم نشده باشه 🙃

چالشای سخت زندگی من بعد از فوت مادرم و پدرم شروع شد نکنه فکر کنین پیر بودن نه تازه رسیده بودن به ۶۳ و ۶۵ که مامان براثر سکته شدیدقلبی بعد از عمل قلب باز و بابامم بخاطر کرونا فوت شدن سال‌های سختی بود و هست چون بلافاصله بعد از یکسال پدرم بعد از فوت مادرم از پیشمون رفتن 

خلاصه کنم تموم اموال و برنامه ریزیا افتاد دست برادرم که مجرده و اصلا و متاسفانه اهل مشورت گرفتن نیست و چون خانواده پدریم خیلی بالا بالا بردن ایشون رو و هم مدرک دکتری داره و شغل قابل قبولی اصلا به خودش زحمت نمیده که ببینه این کاری که میخاد بکنه به رضایت من حتی هست یا نه در صورتی که من خواهر بزرگتر محسوب میشم و بچه اول هستم کارمندم و جایی که کار میکنم وجه خوبی داره و دولتیه !( مثلا بعداز سه سال من تازه فهمیدم حقوق پدرمادرمو برای خواهرم ردیف کرده یا حتی در مورد تعویض پرده های خونه خودش میره انتخاب میکنه سفارش میده و ...و یا حتی دست به‌خرج میشه شام یا نهار هزینه بقیه فامیل رو حساب میکنه و خیلی چیزای دیگع که من سرم سوت میکشه دیگه)

ماجرا دقیقا از بعد از مراسم چهلم بابام شروع شد که مابعد از ۲۰  سال فامیل پدری رو دیدیم (چون کامل با مامانم و ما دوتا دختر قطع رابطه بودن برادرم ارتباط داشت و مامانم مشکلی با این قضیه نداشت حتی به ماها که دختراش بودیم پیشنهاد می‌داد اگه دوست دارین با پدرتون برین به اقوام پدری سر بزنین ولی یکی مث من اصلا محبتی ندیده بودم که حتی بخام تلفنی صحبت کنم ) حدودا یکماه بعد یکی از پسرای فامیل پدری تو اینستا دایرکت داد و ارتباط ما شروع شد 

ایشون یه دختر ۵ ساله داشتن و از همسرشون جدا شده بودن و حاضر به رجوعم نبودن خلاصه بعد از سه ماه شماره منو گرفتن که بیشتر باهم در ارتباط باشیم 

من این قضیه رو برای خواهرم که چهارسال ازم کوچیکتره و ۳۴ سالش بود اون موقعه تعریف کردم نگم که چه برخورد زشت و بدی با من داشت انگار دخترای ۲۰ ساله بودیم !

خلاصه که خواهرم جریان رو برای برادرم تعریف کرد و من نمیدونستم فقط متوجه شدم رفتارشون با من تغییر کرده برادرم باهم حرف نمیزنه و خواهرمم صب زود قبل رفتن به سرکارم بیدار شد هرچی نفرین بلد بود نثار من کرد و قهر کرد بهونشم این بود که من چون تا دیروقت بیدار بودم و تازه خوابیدم تو پاشدی آماده بشی بیدار کردی منو!

منم که کلا از رفتارای اینا هاج و واج بودم گفتم در رو انقدر نکوبون بهم داداشمون بیدار میشه همسایه ها بیدار میشن که باز با توهین و دعوا روبرو شدم خلاصه بغض کردمو کیفمو برداشتمو رفتم سرکار...

خلاصه یکسال دیوار با من حرف زد اینا زدن 

مهمونی تنهایی رفتن مسافرت تنهایی رفتن من فقط میدیدم چمدون دستشونه چند روز نیستن شب تا صب تو خونه تنها 

من با اون آقا هم صحبت می‌کردم و ماجرا رو هم میدونست تا حدودی تااینکه عید سال پیش شد دیدم اینا باز دوباره شال و کلاه کردن و تو تماس تلفنی که با عموم داشتم فهمیدم میرن سمت اقوام پدری 

ادامه تو پست بعدی شرمنده خیلی زیاد شد تو رو خدا ببخشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

خلاصه عید سال پیش اینا رفتن منم با دخترخالم حرف میزدم وقتی فهمید گفت تنها نمون بیا اینجا منم پاشدم رفتم اصفهان تو راه دیدم داداشم یه فیلم فک کنم ۲۰ ثانیه از تایمی که این آقا اومده یه روز یه ساعت پیش من تو تلگرام فرستاده و یه عالمه توهین و افترا که ابرو مارو بردی ابروتو میبرم همه جا و رفت به داییامو خاله هام گفت آره ایشون دوست پسر داره !

اصلا از خودم جریان رو نپرسید که بگم ما باهم ارتباط داریم همو برای ازدواج بشناسیم !

بقدری من حال روحیم بد شد و تموم مسیر تا اصفهان رو اشک ریختم که موقعه پیدا شدن از اتوبوس افتادم بماند که عید اون سال چی بهم گذشت و نه حرفاشو فراموش میکنم نه توهیناشو چون اون آقا قصد ازدواج داشت و ماهم باهم در ارتباط بودیم بعد متوجه شدیم خواهر و برادرمو یکی از عمه هام حرف منو بردن تو فامیل پخش کردن که آره فلانی با فلانی در ارتباطه!

از اونور پارتنرم میگفت آبروی منو بردن خواهر برادرت چرا اینجوری میکنن چرا حرف تو رو ببر بیار میکنن مگه ما با چهل سال بچه ایم !

خلاصه کنم به حدی رسوندن رابطه خواهربرادری رو که برادرم گفت وسایلتو جمع کن برو

تصمیمم شد رفتن گفتم تو خونه ایی که پدرمادرمو ندارم بمونم چیکار!

زد و من خیلی حالم بد شد و بستری بیمارستان شدم تا برادرم کوتاه اومدم

ولی چه فایده که هم باعث شد من یه آدم افسرده و تنها بشم هم رابطم با پارتنرم بقدری افتضاح شد که گفت من باهات ازدواج نمیکنم

بغیر از یه سلام صب بخیر هیچ حرف خواهربرادری ندارم دیگه بزنم دوسالم هست با خواهرم ابدا حرفی نمیزنم

امید داشتم با پارتنرم ازدواج کنم که دوروز مونده به عید گفت من در مورد ازدواج با هیچ احدی اصلا فکر نمی‌کنم و قصدی ندارم

فقط هر شبو هر روز دعا میکنم آخرین روز زندگیم باشه

انقدر که خستمه دلم مرگ میخاد فقط حیف خودکشی گناهه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

میشه ی صلواتم برا من بفرستید

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا نمیری سهم و ارثتو کامل ازشون بگیری؟؟ اگ پدرت هم حقوق بگیر بوده الان حقوقش بین شما و خواهرت تقسیم میشه انقد ساده نگیر همه چیو سهمتو بگیر باهاش یه خونه اجاره کن و برو

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

خب شما که انقدر مشکل دارین با هم، چرا اموال رو جدا نمیکنین و هرکس واسه خودش جدا زندگی کنه؟

شاغل هم هستی واسه خرج عادی زندگیت مشکلی نداری

سنتون کم نیست هیچکدوم، میتونین مستقل باشین 

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

🫤🫤🫤شما به سنی رسیدی که خودت تصمیم بگیری دیگه چیکار بقیه داری 

هر سری یه عقلی داره گلم

بگو عزیزم گوش میدیم اما بعضی قسمت های تایپ کردنت خیلی واضح و مشخص نیست برای خواننده خیلی قابل فهم نیست مثلا اون چرا در رو کوبوند مگر اون خواب نبود تو بیدار شدی بری سر کار چطور اون در رو کوبوند 

می‌شد بهتر توضیح میدادی که مثلا ما سه تا فرزند هستیم مجرد و هر سه تو خونه پدری زندگی می‌کنیم و ترتیب سن و سال بزرگ و کوچکی رو میگفتی و اینکه هرسه شاغل هستید یا مثلا یکی شاغل نیست ((ببخشید منظورم اینه که یه جوری بگو که ما به عنوان خواننده بهتر بتونیم تشخیص بدیم ))

واقعیتش اینکه به عنوان خواهر کوچکتر میگم براتون

زیاد به خانواتون اهمیت می‌دین

دقیقا همون اشتباهی که من مرتکب شدم

و این کار خیلی بهم لطمه زد

ازشون فاصله بگیرین

اینطور که گفتین اینا لیاقت شما رو ندارن

رو خودتون تمرکز کنید

خیلی قوی بودین که بعد دوتا ترومای بد خودتون رو اینطور جمع و جور کردین و به زندگی ادامه دادین