2777
2789
عنوان

تعطیلات چه میکنید

148 بازدید | 22 پست

ما تو خونه اییم .خسته شدم شوهر ناز نازی مریض 

دیشب پسرم هم تب کرده الان بیحاله.کلا شوهرم دنبال بهانه ست ک بیرون نریم..همش دوس داره خونه بمونه دراز بکشه.پیشنهاد ی دور زدن بیرون هم نمیده حالم داره بهم میخوره.خسته شدم از بس من پیشنهاد دادم بریم بیرون اطرافیام اکثرا رفتن مسافرت یا روزه میگیرن نمیشه تو روز رفت عید دیدنی.

کاربری قبلیم بادبادک بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونم تصمیم اینه فقط فیلم ببینم کتاب بخونم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
هیچی یکم عید دیدنی رفتیم و پیاده روی و بیرون  از پس فردا یکشنبه هم سرکار

خوشبحالت پ

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خوب چرا نرفتی بیرون؟

چون روزه دارم وبیرون رفتن حال نمیده

من از 1 رفتم شهر شوهرم تا 7 هم هستیم، شهر قشنگیه و خانواده شوهرم هم آدمای خوبی هستن ولی تا 7 دیگه خیلی زیاده، ماه رمضون هم هست زیاد بیرون نمیرن  چون همیشه اهل طبیعت گردی بودن، دوست دارم زودتر برگردیم 

جان و جهان من تویی   

با فامیلش ک رفت امد خواستی نداریم تا من نگم هیچ جا نمیره.کلا خانوادگی خنثی هستن.خسته شدم.شب اول رفتیم خونه مادرشوهر.برادر خواهرش اونجا دیدیم تمام شد.اینقدر گفتم دیروز بعدازظهر خواستیم بریم خونه داداشش دیدنی نبودن.خونه خواهرش که دوماه میگم بریم همش بهانه میاره یا اتفاقی میافته کنسل میشه.مثلا قرار بود امروز بریم ی جا ک چند وقت میگم بریم همش کنسل میشه

صبح ک بلند شدیم دیدم پسرم یکم بیحاله کلا کنسل شد .همش میگ هرچی تو بگی ولی ادمی ک هی دراز میکشه بزور میخواد بلند شه معلومه داره مسخره میکنه.وگرنع صبح بلند میشه میگه خانوم کی میریم .من حاضرم با ماشین ی دور تو شهر بزنیم 

کاربری قبلیم بادبادک بود 
خوب چرا نرفتی بیرون؟

منظورم سرکارفتن بود 

نن اینورسال کارندارم نمیدونم کجاباید برم سرکا چیکارکنم 

اصلا بهش فکرمیکنم غصم میگیره!!!!!!

خوب بعد از افطار برو  اتفافا هوا بهاری شده شبا خیلی کیف میده بیرون باشی گلم

باش

منظورم سرکارفتن بود  نن اینورسال کارندارم نمیدونم کجاباید برم سرکا چیکارکنم  اصلا بهش فک ...

ان شالله یه کار خوب هم پیدا میکنی

هر کاری مورد علاقته تو اون مورد بگرد

شاید یکم طول بکشه

ولی 

پیدا میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم