اما این همکلاسیه من که ایرانم نیست جوری شده که زیاد چت میکنیم درمورد روزمره و اتفاقات افتاده صحبت میکنیم نه چیز دیگه ای میدونم که اگر همسرم بدونه ناراحت میشه اما نمیتونم کنار بذارمش خیلی انگار وابسته شدم به این چت کردنه
اما این همکلاسیه من که ایرانم نیست جوری شده که زیاد چت میکنیم درمورد روزمره و اتفاقات افتاده صحبت می ...
واسه همین میگن حد و حدود رعایت بشه،دوست اجتماعی و در حد درد و دل و .....
آبجی و داداش و.......
اینا همه کلماتیه که باهاشون سرخودمون کلاه میذاریم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واسه همین میگن حد و حدود رعایت بشه،دوست اجتماعی و در حد درد و دل و ..... آبجی و داداش و....... این ...
ادم واقعا متوجه نمیشه یهو به خودش میاد که انگار وسط ی باتلاقی و هرچی دستوپا میزنی بی فایدس امیدوارم بتونم این چت کردنو کنار بذارم هرچند هیچ قصدومنظوری پشتش نیست
ادم واقعا متوجه نمیشه یهو به خودش میاد که انگار وسط ی باتلاقی و هرچی دستوپا میزنی بی فایدس امیدوارم ...
انشاالله موفق میشی🌹
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔