2821
2789
عنوان

با همکلاسی زمان دانشگاه چت میکنم...

184 بازدید | 11 پست

همکلاسیم منظور پسر همکلاسی هست

اینو بگم چ من چ همسرم شماره دوستای زمان دانشگاهمون رو سیو داریم تو گوشیمون حالا تبریکی چیزی پیش بیاد موردی نداره که بهم تبریک بگیم اما...

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اما این همکلاسیه من که ایرانم نیست جوری شده که زیاد چت میکنیم درمورد روزمره و اتفاقات افتاده صحبت میکنیم نه چیز دیگه ای میدونم که اگر همسرم بدونه ناراحت میشه اما نمیتونم کنار بذارمش خیلی انگار وابسته شدم به این چت کردنه

اما این همکلاسیه من که ایرانم نیست جوری شده که زیاد چت میکنیم درمورد روزمره و اتفاقات افتاده صحبت می ...

پس خودتم میدونی کارت اشتباهه

و وابستگی آورده برات

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پس خودتم میدونی کارت اشتباهه و وابستگی آورده برات دیگه

اره و واقعا نمیدونم چکار کنم که اینکارو نکنم البته تنها توخونه بودنم هم بی تاثیر نیست ولی خب

اما این همکلاسیه من که ایرانم نیست جوری شده که زیاد چت میکنیم درمورد روزمره و اتفاقات افتاده صحبت می ...

واسه همین میگن حد و حدود رعایت بشه،دوست اجتماعی و در حد درد و دل و .....

آبجی و داداش و.......

اینا همه کلماتیه که باهاشون سرخودمون کلاه میذاریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره و واقعا نمیدونم چکار کنم که اینکارو نکنم البته تنها توخونه بودنم هم بی تاثیر نیست ولی خب

تنها راهش گلم مشخصه باید دیگه این ارتباط رو قطع بکنی 

و خووتو سرگرم کار های دیگه بکنی کلاسی چیزی اسم بنویس 

فیلم ببین کتاب بخون و برو بیدون دیگه

والا

ولی تا زندگیت از هم نپاشیده 

خودتو سریع

جمع و جور بکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
واسه همین میگن حد و حدود رعایت بشه،دوست اجتماعی و در حد درد و دل و ..... آبجی و داداش و....... این ...

ادم واقعا متوجه نمیشه یهو به خودش میاد که انگار وسط ی باتلاقی و هرچی دستوپا میزنی بی فایدس امیدوارم بتونم این چت کردنو کنار بذارم هرچند هیچ قصدومنظوری پشتش نیست

ادم واقعا متوجه نمیشه یهو به خودش میاد که انگار وسط ی باتلاقی و هرچی دستوپا میزنی بی فایدس امیدوارم ...

انشاالله موفق میشی🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792