2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

چون هم سلیقه دارید هم مصرف کننده هستید قطعا نظرات شما مهمتره برام تا سایت های تبلیغاتی ، من هر ۲ الی ۳ ماه به خونواده خودم تو ایران سر میزنم و دوست دارم دست خالی نرم .

لطفا نسبت به تجربه خودتون منو راهنمایی کنید برای خرید یک سری هدایا و کادو به عنوان سوغاتی از قبیل :

لوازم آرایشی و بهداشتی

عطر و ادکلن

لوازم کاربردی منزل یا آشپزخونه

(نکته : در حد سوغات یا کادو باشه یهو یه کالایی نام نبرید خیلی سنگین و گرون باشه اینو گفتم که کامنت ها همه مفید و کاربردی باشه)

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

مثلا سری پیش جدا از خرید های خودم برای خانواده درجه ۱ خودم برای بقیه عطر و ریمل گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیم چی بخری؟

آره واقعا اینجور وقتا خیلی سختمه که چی بخرم که خوششون بیاد و مورد استفاره قرار بگیره

من اصلااز وسایل آرایشی اطرافم استفاده نمیکنم چون همه شون پاکستانی هستن میترسم ازشون

پس از کجا استفاده میکنی ؟

حالا چیز دیگه هم به ذهنت خورد پیشنهاد بده 

متنی که گذاشتمو کامل بخون متوجه منظورم میشی

@silvermoonn    بیا کمکم کن  تخصص داری تو این چیزآ میدونم که سلیقت خوبه

لوازم آرایش من کرمپودر که اصلا استفاده نمیکنم ریمل هم از همون برند که شما عکس رنگ نارنجیشو گذاشتین توی تاپیکم رنگ سبزشو میزنم رژگونه مایع شیگلم رنگ لاو کیک میزنم فوق العاده س کانسیلر هم گلدن رز میزنم خیلی خوبه راضیم مثلا از ظهر بزنم تا اخرشب تکون نمیخوره ژل ابرو هم یه وقتا میزنم از برند کول ژل که ایرانیه

لوازم آرایشی

خط چشم مای خوبه 

ریمل اسنس(رنگ صورتیش)

کانسیلر هم میبلین خوبه البته شاید قیمتش زیاد باشه ولی کانسیلر کالیستا هم خوبه قیمتش مناسب تره 

برای دخترای نوجوون میتونید تینت لب هم بگیرید 

پلت رژگونه و سایه چشم و رژلب هم میتونید بخرید برای سوغاتی

لوازم بهداشتی مثل ضد آفتاب و آبرسان و ماسک و... لطفا نخرید یا برای کسایی بخرید که میدونید پوستشون چه نوعیه 

یعنی برای خرید ابرسان دقت کنید که مناسب پوست خشک هست یا پوست چرب یا پوست مختلط 

که ان شاء الله موقع استفاده مشکلی برای پوستشون پیش نیاد 

برای عطر و ادکلن و بادی اسپلش ، گودگرل و ویکتوریا سکرت خیلی پرطفدارن

عطر اسکندل هم خیلی خوبه 

درباره لوازم منزل و آشپزخانه هم اطلاعی ندارم.

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
لوازم آرایش من کرمپودر که اصلا استفاده نمیکنم ریمل هم از همون برند که شما عکس رنگ نارنجیشو گذاشتین ت ...

مرسی گل دختر ممنونم بابت راهنماییت ببخشید زحمت انداختمت 

لوازم آرایشی  خط چشم مای خوبه  ریمل اسنس(رنگ صورتیش) کانسیلر هم میبلین خوبه البته شاید ...

خیلی ممنونم بابت لطفت که اینقدر با محبت اومدی و وقت گذاشتی و با حوصله جز به جز پاسخ دادی ، خیلی کمک بزرگی کردی کلی از دغدغه هام کم شد 

یه سری خرید ها واقعا نیازمند تجربه و اصلا ربطی به قیمتش نداره که بتونی تشخیص بدی کدوم خوبه کدوم بده 

ایام به کام

سلام میتونی خودت بهشون زنگ بزنی و بپرسی بدونی چی لازم دارن ولی ب نظرم همون لوازم آرایشی بهداشتی بهتره ..مثل کرم پودر ریمل ضدافتاب یا عطرو ادکلن ادکلنم من خودم مولکول دوست دارم بوش ن تنده ن تلخ ن شیرین ملایم خیلیم خوشبو هست اسپرته زنونه مردونه هم نداره 

به نام