2777
2789
عنوان

نمی دونم مادرشوهرم چی ازجون من می خاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 32 پست
مادر شوهر منم همین بود هییییچ کس از نیش زبونش در امان نبود  میدونی الان چی سرش اومده ؟   ...

تا حالا با دخالتاش باعث شده ۳تا ازبچه هاش طلاق بگیرند

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خونه ی اقوام دیگ ک نزدیک تری بهشون  ب ی بهانه ای و شب بمون الکی بگو درد دارم و ....

هرجا بریم می یادیا می گه بیان خونه من که ازارمون بده اوقات همه تلخ کنه

خودتو بزن ب مریضی همچین سرفه کن تا سه متریت نیاد

دیشب تواتاق دیگه خوابیدم صبح داشت به جاریم می گفت همه توهال می خوابیدند واجب بود تواون اتاق برن 

دیشب تواتاق دیگه خوابیدم صبح داشت به جاریم می گفت همه توهال می خوابیدند واجب بود تواون اتاق برن  ...

فک میکنم جلوش ضعف نشون میدی ایشون انرژی خوار هست لطفا باهاش از موضع قدرت وارد شو

فک میکنم جلوش ضعف نشون میدی ایشون انرژی خوار هست لطفا باهاش از موضع قدرت وارد شو

بهم بگو چطوری؟

چطوری رفتار کنم حدخودش بدونه سعی می کنم کمترباهاش هم کلام بشم حتی بهش نگاه هم نمی کنم اما از درون حالم بده 

بهم بگو چطوری؟ چطوری رفتار کنم حدخودش بدونه سعی می کنم کمترباهاش هم کلام بشم حتی بهش نگاه هم نمی کن ...

حال بد تو ب اون قدرت و انرژی میده شما حتمن باید مشاوره بری من دقیق نمیدونم باید چطور حلوش محترم و قوی ظاهر بشی

ب محض گله گذاری با لحن خوب بگو مادر گله نکن بعضی چیزا گفتن نداره بعد محل رو ترک کن

می گه با بچه ام حرف می زنم به توچکار دارم در حقیقت با شوهرم حرف می زنه اما در مورد من گله می کنه 

دیشب تواتاق دیگه خوابیدم صبح داشت به جاریم می گفت همه توهال می خوابیدند واجب بود تواون اتاق برن  ...

😅 میگم اگه امکانش بود اینا خودشون با پسرشون میخوابیدن که تو رو کلا حذف کنن.مشکلاتت شبیه مشکلات منه.مادر شوهرم و دختراش وقتی میدیدن منو شوهرم تو یه اتاقیم دنیا روسرشون آوار میشد میخواستن منو جررر بدن😅نمیدونم چرا وقتی دامادش میکردن به اینجاش فک نکردن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
می گه با بچه ام حرف می زنم به توچکار دارم در حقیقت با شوهرم حرف می زنه اما در مورد من گله می کنه&nbs ...

خیلی عالی

محل رو ترک کن بذار ناکام بمونه نتونه ب در بگه دیوار بشنوه یا یهو تلفن بردار با یکی بگو بخند کن یا هندزفری بذار گوشت

خیلی عالی محل رو ترک کن بذار ناکام بمونه نتونه ب در بگه دیوار بشنوه یا یهو تلفن بردار با یکی بگو بخ ...

این جا غریبم کجا برم؟

مدام گوشی تودستمه می ترسم برام حرف درست کنه

ی اتاق دیگه دستشویی حیاط

خب چقدر تو یک اتاق دیگه حرف بزنم یا تودسشویی بمونم 

صبح تواتاق دیگه بودم گفتم الانه به شوهرم بگه زنت ازما فرار می کنه یا چرا ازتواتاق بیرون نمی یادبعدم همین بهانه کنه وشروع کنه اعصاب همه خرد کردن 

تصمیم گرفتم دفعه اخرم باشه اینجا بیام این زن ول کن من نیست