2777
2789
عنوان

اعتقادبه امام زمان.....🙂

1021 بازدید | 105 پست

کاربرانی که به امام زمان معتقدهستید،ازتون سوال داشتم.

آیاایشون روحس می کنید؟

طلب کمک کردید؟کمک کردند؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم هرشب دعای عظم البلا صوتی گوش میدادم و متوسل شدم بهشون کمکم کردن 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

آره 

میشه بگید چطورمتوسل می شید؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

سلام... نه تنها احساس، که راستش زنده بودنم رو مدیونشون هستم :)

جدای از این، یک زمانی در بدترین شرایط بودم... یعنی واقعا زندگیم شده بود مرداب کثافت... اانچنان دستم رو گرفتن بلند کردن که هنوز هم شرمندشونم😔 نمی‌دونید چقدررر پدری کردن در حقم... باهاشون حرف بزنید... اصلا بی جواب نمی‌ذارنتون

بله عزیزم هرشب دعای عظم البلا صوتی گوش میدادم و متوسل شدم بهشون کمکم کردن 

چه خوب...

امامن انگارهیچ حسی ندارم،درخیلی وقتتابه یادشون نیستم البته ی چتدروزدعای عهدمیخوندم اماخب...

به نظرم تاپیکتو قفل کن 

باعث میشه کاربریت بپره

هعی ماییم که بی وفاییم ویادمون امام زمانمون رو اگه یادش باشیم حسشم یکنیم

منم حسش کردم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

سلام... نه تنها احساس، که راستش زنده بودنم رو مدیونشون هستم :) جدای از این، یک زمانی در بدترین شرای ...

ی جورایی حسی ندارم😕

به نظرم تاپیکتو قفل کن  باعث میشه کاربریت بپره هعی ماییم که بی وفاییم ویادمون امام زمانمون رو ...

من تاپیک زدم که کمک بگیرم..

میشه بگید چطورمتوسل می شید؟

اون موقع که حاجت گرفتم اوضاع اورژانسی بود فقط میگفتم یا قائم ال محمد ادرکنی

ولی شما نماز استغاثه به امام زمان بخون نه یکبار نه ده‌ روز تا وقتی که صد در صدجواب بگیری بخون