2777
2789
عنوان

با شعوری یا بی فرهنگی ؟!☺️

252 بازدید | 27 پست

اگر به کسی هدیه ای بدین و بعد ببینید که اون شخص از هدیه شما استفاده می‌کنه ( نسبت خیلی نزدیک نباشه ) 

چه حسی میگیرید ؟ 

من دلم میخواد کسی بهم هدیه میده همونجا جلوش خودش باز کنم ذوقمو هم بکنم تازه بدون اینکه کراهت داشته باشم ازش استفاده میکنم حتی در حضور همون شخص ... و بالعکس 

اما احساس میکنم اینکار از نظر برخی بی فرهنگی هست 

می‌خوام نظرات مختلف رو بدونم شما که برداشتی دارید؟😅

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

به نظرم بعضیاخجالت می کشن که جلوی خودشخص هدیه بازکنن یاازش استفاده کنند

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شخصی که کادو رو خریده خوشحال میشه ببینه استفاده میکنی

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اون شخصی که کادو رو خریده خوشحال میشه ببینه استفاده میکنی

پس یعنی ممکن نیست پیش خودش بگه چرا اینقدر ندید پدید هست به اصطلاح؟! 

من نگران حرف مردم نیستم ولی می‌خوام بدونم کارم چه جلوه ای داره

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من بیبی بورن خریده بودم برای برادر زادم منتظر بودم زود بیاد خونمون بدم بهش تا پاشو گذاشت خونمون بهش دادم چقدرم ذوق کرد و خوشحال شد و همون موقع بازش کرد و کلی بازی کرد 

😂😂😂😂😂 

کلا وقتی کادو میدم بیشتر خوشحال میشم تا وقتی کادو بگیرم

پس یعنی ممکن نیست پیش خودش بگه چرا اینقدر ندید پدید هست به اصطلاح؟!  من نگران حرف مردم نیستم و ...

نه اکثرا دیدم خوشحال میشن طرف از کادوشون خوشش بیاد مگه اینکه شخصیت خاصی داشته باشه اینطوری فکر کنه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷