2777
2789

من نامزدم 

اینا همیشه دعواشونه 

الان جدیدا یک ماهه سر یه موضوع جدید بابام لج کرده شب عید حتی یک کیلو میوه ام نخرید

شوهرم شب عید اومد خونمون دید هیچی نداریم ،رفت شیرینی و آجیل و میوه خرید 

الان۴صبحه دارن دعوا میکنن.حتی بحثشون موضوع خاصی نداره،یهو میبینی دارن سر یه اتفاق۲۰سال پیش دعوا میکنند

میگم طلاق بگیرید راحت بشیم ولی هیچکدوم جلو نمیوفتن

👶🏻=👰+🤵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

آخی 

خسته هستن از زندگی

کاش یه سفر طولانی و خوب میرفتن.اگه امکانش هست با تور بفرستشون سفر زیارتی

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وا الهی چ شوهر خوبی داری ، ایشالله ک بعدن نزنه سرت ک خانوادت دعوا میکردن و هیچی نداشتن  تو خونشون!

۸۰ درصد زن و شوهر ایرانی همشون همینن 

هیچ وقت ارامش نداشتیم تو خونه همش دعوا سر چرت و پرت