2777
2789

اینم اضافه کنم ک ب شدت بد دهنه..و فاجعه برای من اونجاس که برای دروغ هاش  قسم های سنگین میخوره

مثلا حرفی ک حقیقت نداره و مطمنم داره دروغ میگه رو ب روح پدرش قسم میخوره تا دروغشو ب کرسی بنشونه

متاسفانه تاز فهمیدم همچین ادمی بوده و واقعا بهش اطمینان ندارم دیگه برای ادامه زندگی

ببین شوهرت ببر روان پزشک و روان شناس این همه دروغ کویی بیماریه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی دلیل محکمیه از نظرم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
من شب عقدم فهمیدم نامزدم حتی مدرک تحصیلیشم دروغ گفته همون شب بهم زدم و عقل رو کنسل کردم مرض دروغ داس ...

بیمار بوده

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
من شب عقدم فهمیدم نامزدم حتی مدرک تحصیلیشم دروغ گفته همون شب بهم زدم و عقل رو کنسل کردم مرض دروغ داس ...

شاید باورت نشه ولی من دوسال باهاش دوس بودم پشت گوشی نشناختمش الانم سه ساله عقدم و عروسی نکردم هنوز تازه الان فهمیدم چ ادم دروغگوییه..همیشه میگفتم هرکاری کنه قسم دروغ نمیخوره الان ک یکی دوتا از دروغاش رو شدع فهمیدم چجور ادمیه

بهترین سیاست صادقت هس که مردم ما خیلی از ش فافصله گرفتن...منتها جواب  میخوای باز بری مشاوره تنظیمش کنه

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

بعضیا عادت کردن

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
طلاق بگیر پیشش هیچوقت احساس امنیت نخواهی داشت 

نمیدونی چقدر حالم داغونه فکر وخیال ولم نمیکنه

یچیزایی از اوایل اشماییمون یادم میاد میگم ینی همه اونا دروغ بود؟؟؟؟ ینی کلا رابطمون با دروغ شروع شد!!😞😞😞