2777
2789
عنوان

به نظرتو درغگو بودن دلیل موجهی برای طلاق؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
نمیدونی چقدر حالم داغونه فکر وخیال ولم نمیکنه یچیزایی از اوایل اشماییمون یادم میاد میگم ینی همه اون ...

ما در مورد نامزدم احتمال قوی میدادیم قبلا زن هم داشته ولی چون دروغگو بود همیشه این شک باهام میموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی چقدر حالم داغونه فکر وخیال ولم نمیکنه یچیزایی از اوایل اشماییمون یادم میاد میگم ینی همه اون ...

همه  چیز که نمیشه...بد به دلتون راه ندید همیشه  همه عاقبت کارشون رو میبینند

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
از نظر دادگاه چطور بنظرم تو ایران قانون همیشه پشت مرداس

ببین متاسفانه پشت مردهاست قانون... ولی در بعضی موارد میتونه اثر داشته باشه که بشه ثابت کرد... مثلا طرف یه بیماری داره دروغ گفته و یا ازت پنهان کرده و نگفته  میشه فریب در ازدواج. ولی خب اینکه بری بگی طرفم خیلی دروغ میگه احتمالا کار سخت میشه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
میخوای ادامه بدی؟

ببین من انقد دوسش داشتم ک با تموم اخلاقاش کنار اومدم اما با دروغ نمیتونم زندگیمو باهاش بسازم دروغ یعنی از بین رفتن اعتماد یچیزی مثل خیانت ک نمیشه باهاش کنار اومد ولی متاسفانه این اقا انقد عادت کردع ب دروغ گفتن ک مشکل منو مسخره میکنه میگه سر چیزا الکی همش حرف جدایی میزنی وفلا

ببین متاسفانه پشت مردهاست قانون... ولی در بعضی موارد میتونه اثر داشته باشه که بشه ثابت کرد... مثلا ط ...

اگ اینجوری باشه من اصن نمیتونو اثبات کنم

حالا اگ خودش راضی ب طلاق بشه چی ولی منتظر باشه ک من پیش قدم بشم برای کاراش

اگ اینجوری باشه من اصن نمیتونو اثبات کنم حالا اگ خودش راضی ب طلاق بشه چی ولی منتظر باشه ک من پیش قد ...

اگر توافقی باشه راحت انجام میشه... ولی اون مخالف باشه سخت میشه کارت

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند