2777
2789
عنوان

همزاد واقعیه؟

118 بازدید | 16 پست

بنظرتون چقد واقعیت داره؟ 

و اگه داره ممکنه سمت اطرافیان خیلی نزدیکمون هم برن؟ 

من قبلا تجربه هایی داشتم یعنی صداهایی میشنیدم میدیدم کلا حس میکردم حتی تا چند ماه پیشم و توهم نبود و به هر حال به همه ثابت شد واقعیت 

ولی خب بم گفتن همزاد...  

دلیل اینکه پرسیدم ممکنه سمت اطرافیانتون هم برن یا نه اینه ک هر وقت با کسی شب حرف میزنم اون ادم تو خابو بیداری حس میکنه من کنارشمو با من حرف میزنه میبینه ن من نیستم میگم شاید چون قبل خواب برا همینه ولی نمیشه هر بار چرا من چرا با کسی دیگ حرف بزنه اینجوری نمیشه میگم شاید بخاطر دلیل خاصیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همزاد چیه دقیقا؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
خب قبول  ولی همچین چیزی ک دارن بهم مدام میگن علتش چیه

گوش نکن

همزاد یه چیز من دراوردیه

مثلا روح و جن یا به اصطلاح موجودات غیر ارگانیک در موردشوت منبع موثق وجود داره ولی در مورد همزاد اصلا،

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
میگن مؤقعی ک تو به دنیا میای یه نفر از اهل جن همزمان با ت دنیا میاد 

خب که چی؟ چیکار میکنه؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
بشه ولی الان من میخوام دلیل اتفاقی که برا اطرافیانم میوفته رو بدونم 

مثلا چه اتفاقی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خب که چی؟ چیکار میکنه؟

هیچی دیگ شکل خودته گاهی اذیتت میکنه گاهی اگاهت میکنه 

نمیدونم راسته یا دروغ چقد واقعیه یا وافعی نیست چیزاییه ک میگن و منم اطلاعات کاملی ندارم دلیلی ک گفتم همزاد چون اطرافیانم میگن خب ما الان داریم با تو حرف میزنیم بین خوابو بیداری ولی یهو بیدر میشیم میبینیم تو نیستی تو اصلا تو خونتون نشستی