2777
2789
عنوان

بچه هاتونو تربیت کنین!😑

108 بازدید | 7 پست

امروز با این که دوست نداشتم رفتیم عید دیدنی مامانم گفت پول نقد ندارم برای عیدی من ۴ تا پاکت پول نقد بهش دادم گفتم فقط نیاز دارم بهم پس میدی گفت آره . داشتیم میرفتیم عید دیدنی(با یکی از فامیل هامون و بچه اش باهم رفتیم)بعد مامانم گفت برات کارت به کات می کنم گفتم اوکی یهو بچه شون برگشت گفت چقدر خسیسی من همه ی عیدی هامو میدم به مامانم.  گفتم من عیدی نمیگیرم که. گفت به هر حال خجالت بکش...

هیچی نگفتم یکم گذشت بعد گفت این چه لباسیه پوشیدی؟(فکر کن ی بچه ی ۸ساله داره بهم اینو میگه😑) گفتم ببخشید دیگه. فقط رسوندیمشون خونه اومدیدم خونه... بابا این چه وضعیه هم فامیل گوه بخوره هم بچه اش؟اعصابم نمیکشه😑😑😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میریدعیددیدنی عیدی میدید؟

مگه نبایدعیدی بگیرید

تربیت شما ومادرهم خوب نبوده که توجمع گفتی کارت به کارت کن و....تابقیه بفهمن

واینکه به بچه میگفتی توبهتره روررفتارت فکرکنی ودخالت توهرچیزی نکنی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
مگه میریدعیددیدنی عیدی میدید؟ مگه تبایدعیری بگیرید تربیت شما ومادرهم خوب نبوده که توجمع گفتی کارت ...

تو جمع نگفتم تو ماشین بودیم اونا هم بودن تازه من نگفتم مامانم گفت برات کارت به کارت میکنم من اصلا حرفی نزدم در این مورد

تو جمع نگفتم تو ماشین بودیم اونا هم بودن تازه من نگفتم مامانم گفت برات کارت به کارت میکنم من اصلا حر ...

اشتباه مادرتم بوده وتو که بجای اوکی بایدتوجمع میگفتی قابل نداره هرچنداگرقابل دلشت

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏