2777
2789

هم رفتاری؟اجتماعی؟مشخصات ظاهری درونی

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم..ظاهری باید پوشیده و خوشبو و ارایش کم

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

فقط اون 

هم مهربونه هم صبوره هم منطقیه

هم قدش بلنده هم استایلش مردونست هم کاریه

هم فیسش خیلی قشنگه هم صداش زیباست هم مدرک تحصیلی خوبی داره

ولی پولدارنی

برامم مهم نی چون میخوام دونفری تلاش کنیم ب تک تک‌چیزایی که دوست داریم برسیم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

شخصیت ، شعور ، انسانیت. هم خودش هم خانوادش

به جز اینا هیچی دیگه برام مهم نیست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اخلاق اخلاق اخلاق......ظاهر آراسته.....بسیار تمیز و مرتب.....قد بلند.....دادای شغل حلال.......عاشقمم باشه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

اول اخلاق شعور انسانیت

ظاهر (تیپش بم بخوره تمیزم باشه )

شغل (چون خودمم شغل دارم و میدونم میتونم ساپورت کنم برام پولش مهم نی زیاد اما شغل باس داشته باشه )

خانواده (عین خودم فامیل مامیل نداشته باشه )

شخصیت ، شعور ، انسانیت. هم خودش هم خانوادش به جز اینا هیچی دیگه برام مهم نیست 

یعنی مهم نیست تامین مسکن غذا رفاه؟

یعنی مهم نیست تامین مسکن غذا رفاه؟

نه 

خودمم دارم کار میکنم 

دو نفر باید باهم زندگیشونو بسازن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه یکی رو فقط بخاطر کارمند بودن انتخاب کنیم...به مرور زمان عاشق هم میشیم؟