امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشت سرم حرف میزنن . اول میگن که خواستگار راه نمیده. بعد که یه چیزی میشه دوباره میگن که وای دیدی فلانی تو جلسه خواستگاری چیکار کرد؟ فردا هم حتما میگن یه خواستگار خوب اومد ردش کرد حتما یکی دیگه رو میخواسته. دست بر نمیدارند منم دارم تسلیمش میشم💔
بعدا طلاق بگیری همینا برات حرف در میارن شل کن لذت ببر
تا همین حالا با همین منطق به حرفشون گوش نکردم وگرنه بیچاره بودم. یه خواستگار بود اصلا دوسش نداشتم. همه میگفتن ازدواج کنی عاشقش میشی. داشت باورم میشد ولی آخر با خودم گفتم اگر طلاق بگیرم اینا هیچ کدوم گردن نمیگیرن. گفتم نه