2777
2789
عنوان

با مامانم خیلی درگیرم کمک میخوام

179 بازدید | 19 پست

سلام من دخترم ۱۸ سالمه از نظر خودم زیادی تنهام و همین دلیلم باعث شده عصبی و حاضر جواب و ی جورایی افسرده باشم همش با اطرافیان ب خصوص مادرم درگیرم 

ب شدت باهاش دعوام میشه سر چیزای الکی 

با دوستام بیرون نمیرم تفریح ندارم همشم خونه هستم مامانمم الکی گیر میده سر ظرف شستن و ...  دعوا هامون لفظیه منم جوابشو میدم ولی بهم میگه حاضر جواب زبون دراز پررو از خود راضی مغرور و خیلی حرفای دیگه 

در کل کسی درکم نمیکنه 

همشم سرم میکوبه که عرضه هیچ کاری نداری 

در کل تخریب میکنه 

من تا حد امکان سکوت میکنم یا واقعا جوابشو میدم 

نه ک بی ادبی کنم ولی جواب سر بالا میدم چون واقعا از تحملم خارج میشه

راه حل بدید واقعا باهاش کنار میام ولی حرفاشو نمیتونم تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه جوابشو میدی یا بعضی وقتا

بعضی وقتا ک واقعا از تحملم خارج بشه 

مشکل دیگم دارم اینه که همش به بابام گذارش میده که جریان این شده اون شده مدام پیش بابامم غر میزنه 

منم بعضی وقتا جواب میدم مامانم همین جور ولی هیچی ازما به بابام نمیگه

من برعکسه 

مثلا میگه کار نمیکنه من دیگه اعصابشو ندارم جوابمو میده پررو شده 

اصلاخودشو نمیبینه که چ حرفایی میزنه فقط میخواد منو جلوه بده آخرشم که کم میاره شروع میکنه به گوش زد کردن کارای خوبی ک بخاطر مادر بودنش انجام داده

من برعکسه  مثلا میگه کار نمیکنه من دیگه اعصابشو ندارم جوابمو میده پررو شده  اصلاخودشو نم ...

مامان من به بابام نمیگه بد جلوی بابام اصلا به ما چیزی نمیگه چون که بابام از دعوا کردن حرف گفتن زدن بدش میاد ولی خیلی کم پیش بیاد جلوی بابام بحث کنیم من اون موقع هیچی نمیگم که زود تموم کنه ولی مگه تموم میکنه بد بابام اون موقع بهش میگه اگه اینجور تقصیر خودته ازت می‌ترسه دست به هیچی نمیزنه آنقدر تر سوتدیش بدتر میشه

مامان من به بابام نمیگه بد جلوی بابام اصلا به ما چیزی نمیگه چون که بابام از دعوا کردن حرف گفتن زدن ب ...

وای من بدتر 

بابام به مامانم میگه تقصیر خودته اینجوری شده مامانم بدتر آتیشی میشه از کوره در میره بعد باز دعوا 

ینی من خدا خدا میکنم اون موقع بابام چیزی نگه دعوا بالا نگیره

وای من بدتر  بابام به مامانم میگه تقصیر خودته اینجوری شده مامانم بدتر آتیشی میشه از کوره در می ...

ببین عزیزم با ترفند و زبون سعی کن خیال مادرت رو راحت کنی و دلشو گرم کنی که کمکش هستی و..  

یکم صبوری میخواد ولی شدنیه 

و اینکه یکی به دو اونم با مادر جالب نیست اثربدی داره مهربون

مرنج و مرنجان
ببین عزیزم با ترفند و زبون سعی کن خیال مادرت رو راحت کنی و دلشو گرم کنی که کمکش هستی و..   ...

فداتشم 

میدونم واقعا خودمم ازین درگیریا خوشم نمیاد الانم دنبال راه حلم 

۹۰ درصد مواقع خودش شروع میکنه

دلخوشی ای نداری همش خونه هستی و روحیه خودت مناسبت نیست بخاطر همین این چیزا میرن رو مخت و حوصله حواشی رو نداری میخوای بری تو لاک خودت راحت بذارنت

برای خودت یه سری کارا و فعالیتا ایجاد کن بعنوان زندگی شخصی خودت داشته باش مثل پیاده روی رفتن با دوستات یا تنهایی. تابستون سرکار برو  و .. یکم ذهنت اروم بشه به مامانتم دلت میسوزه پا میشی کمکش میکنی دیگه کمتر حرفاش ازار دهنده میشه برات

فداتشم  میدونم واقعا خودمم ازین درگیریا خوشم نمیاد الانم دنبال راه حلم  ۹۰ درصد مواقع خو ...

سعی کن مشغول باشی تا حس خوبی به خودت داشته باشی،  

این طوری مادرت هم شروع کنه حرصت نمیگیره 

اگه نگران ازدواج و تحصیلی ان شاءالله خوبشون نصیبت بشه 

سعی کن با زبون،  مادرتو راضی نگه داری 

خواست بحث رو شروع کنه یا بحثو عوض کن با زبون شاد یا غیب شو مثل میگ میگ 

مرنج و مرنجان
دلخوشی ای نداری همش خونه هستی و روحیه خودت مناسبت نیست بخاطر همین این چیزا میرن رو مخت و حوصله حواشی ...

اره دقیقا واقعا هیچی ندارم هیچی

واسه هم سنای من که از دیوار بالا میرن یا همش بیرون و تفریحن من ترجیح میدم تنها باشم حتی بعضی وقتا اصلا دلم نمیخواد حرف بزنم 

ی جوراییم واسه بیرون رفتن محدودم ینی با دوستام نمیشع بیرون برم 

سعی کن مشغول باشی تا حس خوبی به خودت داشته باشی،   این طوری مادرت هم شروع کنه حرصت نمیگیره&nbs ...

یه عادت بد دیگه دارم اینه که اصلا نمیتونم احساسمو به زبون بیارم نمیتونم محبت کنم به مامان بابام بگم دوستون دارم و این حرفا

زیادی مغرورم مامانم بیشتر از این حرص میخوره حس میکنه بی رحمم

البته در مقابلش اونام ابراز علاقه نمیکنن منم دیگه قیدشو زدم اونا معتقدن که ابراز علاقه فقط ب زبون نیست