2777
2789
عنوان

کتک کاری من و پسر عموم

566 بازدید | 12 پست

سلام خانما خوشحال میشم کمکم کنید تعلیق شدم و دوباره کاربری زدم  پیشاپیش از کمکتون ممنونم راستی عیدتون مبارک 

خانما من 18سالمه پسر عموم 16همش میاد با من دعوا می کنه درحد کتک و کتک کاری با همه خوبه منم با همه خوبم حتی با اون ولی اصلا با من دعوا نکنه نمیشه من تک فرزندم همه حتی مامان بزرگم بهش میگه ولی گوش نمی ده البته منم از خجالتش در نمیام امشب رفته بودیم خونه عموم اینا من رفتم اتاق اونم بود تخت دارن رو کوله من افتاد باهم افتادیم رو تخت هی زدیم زدیم آخر اومدم اینور ننه من غریبم درآورده بود می گفت ای چشم ما خیلی نوه هستیم به بچه کوچیکا گفت ساره منو زد اوناهم حمله کردن پیش من دختر عموم که خاله ی دوتا از اون بچه ها بود اصلا واکنشی نشون نداد ولی دختر عمو کوچیکم اومد بغلم اونامنو نزنن بعدم عموم اومد جدامون کرد و آخر سر دخترعموم اومد گفت ببخش من نمی تونم ساکتشون کنم 

اینم بگم چند ماه پیشا تصادف کرده بود پاش شیکست اومد خونه مامان بزرگم رفتم بغلش نشستم بهش میوه اینا دادم البته با میل خودم نرفتم از دست کسی مامان باباش اینا .... جز من چیزی نمی گرفت 

راستی قرار بود برم خونه شوند بمونم الان چیکار کنم ؟

کاربری دست دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم در حد سلام علیک حرف بزن باهاش. دعوا هم که نمیشه در حد بزن برن خدای نکرده اخرش یا شما چیزیت ...

به خدا هر کاری می کنم هی کرم میریزه یک ماه تموم نرفتم خونه مامان بزرگم آخر امروز عموم اومد دعواش کرد 

خودشم فقط دعوا نمی کنه که لشکر میسازه 

کاربری دست دو نفره 
به خدا هر کاری می کنم هی کرم میریزه یک ماه تموم نرفتم خونه مامان بزرگم آخر امروز عموم اومد دعواش کرد ...

بهش رو نده کاری هم کرد به بابات و عموت بگو طرف ۱۶سالشه بچه سه چهار ساله که نیست 

💚👩🏻‍🎓