سلام من22 سالمه قیافمم خوبه صورتمم نچراله یکم تپل بودم که الان لاغر کردم قدمم خوبه بلنده172 ولی به آقایون سن بالا علاقه دارم یا آقایی که بچه داره یعنی دوست دارم با این مدل آقا ازدواج کنم حداقل ازم20 سال بزرگتر باشه نمیدونم چمه 😭😭 ولی واقعا جذب میشم مخصوصا اگه سن بالا باشه ریش و سیبیل نداشته باشه و موهاشم جو گندمی باشه صورتشم استخونی و سبزه باشه چیکار کنم یعنی واقعا تو ذهنمه همش بعد خودمم دلم نمیخواد بچه به دنیا بیارم دلم میخواد از پرورشگاه بچه بیارم یا همسر آیندم بچه داشته باشه چیکار کنم 😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی