2777
2789

سلام من22 سالمه قیافمم خوبه صورتمم نچراله یکم تپل بودم که الان لاغر کردم قدمم خوبه بلنده172 ولی به آقایون سن بالا علاقه دارم یا آقایی که بچه داره یعنی دوست دارم با این مدل آقا ازدواج کنم حداقل ازم20 سال بزرگتر باشه نمیدونم چمه 😭😭 ولی واقعا جذب میشم مخصوصا اگه سن بالا باشه ریش و سیبیل نداشته باشه و موهاشم جو گندمی باشه صورتشم استخونی و سبزه باشه چیکار کنم یعنی واقعا تو ذهنمه همش بعد خودمم دلم نمیخواد بچه به دنیا بیارم دلم میخواد از پرورشگاه بچه بیارم یا همسر آیندم بچه داشته باشه چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه‌ت با پدرت چجوریه؟

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

مغزت عیب داره...

بعدا میفهمی چه علاقه‌ی مسخره‌ای داری!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یعنی این یه بیماری یا مشکلی نیست؟

ن. یکی میبینی. پایین تر از سن خودش دوست داره یکی بالاتر. اصلا بیماری نیست کشور ما براش جا افتاده نیست. 

پسری با موهای فر درشت بلوند طلایی🤪 همیشه مهربان.  به شدت عاشق موش ها هستم 😁 

من کراشم ۵۰ سالشه بی‌شرف خیلییییی جذابه هم چهره هم اخلاق 

ولی برنامه ازدواج نه بیشتر دوست دارم حامی باشه برام 

تو ذهنم همیشه حامیه

توام سعی کن از این افراد بکشی بیرون کلا تفاهم نمیشه

بچه داشته باشه با زن یا بی زن   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی