2777
2789

تروخدا کمکم کنید

یه مدتیه بابام هی به خوابیدنم گیر میده بخدا رو مخمه. 

صبحا ساعت هفت میخواد بره سرکار میاد اتاق از عمد سر و صدا میکنه تا بیدار بشم، روزای تعطیل میاد میاد بیدارم میکنه و میخنده بهم. 

بخدا الان انقدر گریه کردم که نگو، من زیاد نمیخوابم ساعت یک میخوابم نه بیدار میشیم اصلا چشم نداره ببینه من میخوابم

بابام اینطوری نبود انقدر بهش لطف کردم کاراش رو انجام دادم دور برشداشته فردا پس فردا رو رنگ لباس زیرام هم نظر میده. 

شما پدر کنترلگری داشتین؟ چطور باهاش برخورد میکردین؟ بابای من اینطوری نبود از گل نازک تر بهم نمیگت نمیدونم کرا اینطوری شده؟ 

بخدا من دختر بدی نیستم زیاد بیرون نمیرم آرایش نمیکنم با پسری حرف نمیزنم😔

عزیزم این که عادیه بابای منم همینه منم زود بیدار میشم بیست بار از اول صبح میاد صدا میزنه هر وقت ببینه یکی خابیده انگار زورش میاد به یه روشی بیدارش میکنه نمیدونم چرا اینطورین خیلیا دیدم گفتم بابای اونام همینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این که عادیه بابای منم همینه منم زود بیدار میشم بیست بار از اول صبح میاد صدا میزنه هر وقت ببین ...

آخه خیلی برام زور داره، احساس میکنم داره کنترلم میکنه

از وقتی ماه رمضون شروع شده من برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینم بابام هی بدش میاد میگه چرا میبینی همش دروغه و اینا، بهش میگم کنترل همش دست شماست یه ساعت من برمیدارم اینطوری میکنی اونم میگه اینا روت تدثیر بد میزاره و حالت بد میشه

این زورداره که بت خواستم احترام نمیزاره

آخه خیلی برام زور داره، احساس میکنم داره کنترلم میکنه از وقتی ماه رمضون شروع شده من برنامه زندگی پس ...

یکم لوس شو و خودتو بزن به ناراحتی 

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
چرا اینکارا رو میکنن؟  بابام اینطوری نبود جدیدن اینطوری شده

هر وقت فهمیدم چرا کولرو خاموش میکرد تو گرما اینو هم بهت میگم

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
آخه خیلی برام زور داره، احساس میکنم داره کنترلم میکنه از وقتی ماه رمضون شروع شده من برنامه زندگی پس ...

هفتاد درصد والدین ایرانی همینن اینا اصلن چیز عجیبی نیست از کی به خواسته ما احترام گذاشتن این دومیش باشه اخه دلت خوشه

هر وقت فهمیدم چرا کولرو خاموش میکرد تو گرما اینو هم بهت میگم

بابای من وقتی میخاد از خونه بره بیرون چراغا رو خاموش میکنه بخاری خاموش میکنه تلوزیونم خاموش میکنه میره انگار ما وجود نداریم  😑