2777
2789

بچه ها من  و شوهرم عقدیم ... ۴ ساله و از این عید تا عید دیگه خودشون برام کفش و لباس می گیرن با سلیقه خودشون (یعنی مادر شوهر خواهر شوهر هام انتخاب می کنن) بهم پولم نمیده اگه سر چند ماه بده اونم ۳۰۰ هزار بیشتر نه دیشب بهش گفتم که هر موقع پول اومد دستت بهم بده برای خودم لباس می گیرم ۷۰۰ بهم بده یکمیش‌ از مادرم می گیرم دو دست لباس می گیرم برای تو خونه اصلا لباس ندارم (بچه ها ما لباس هامون بلوچی هست باید زی استین وصل کنیم کلا خیلییی لباس هامون گرونه)

گفت که خواهر هات چرا دخالت می کنن تو زندگی مون میدونم خواهر هات بهت گفتن فلان‌..

میگه تو خیلیی برات مسخره های فامیل هات مهمه (فامیل های ما خیلییییییی برای زن هاشون خرج می کنن فامیل های شوهرمم نه)

خلاصه بگم امروز اس دادم نگاه کرد ج نداد زنگ زدم جواب نداد مم با این شوهر چه کنم نمیتونم جدا شممم بچه ها کار اینترنتی سراغ دارید برام؟؟ از احتیاجی بقیع دربیام یا کاری که برای سایت باشه میشه کمکم کنید

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

یجوری گفتی

۷۰۰ بده فعلا بقیه‌شو خودم میزارم روش

به خودت بگن چجوری میشی

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودت کار نمیکنی؟ به فکر درآمد مستقل باش

چطور آخه هیچ کاری نیست دنبال کار هستم در به در یه کار باشه تو سایت یا هر جایی که اولش پول نخوان چون ندارم 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
چرا خودت کار نمیکنی؟ به فکر درآمد مستقل باش

روانشناسی زرد

من روشنفکرم کهنه مغز نیستم ولی اگه زن قرار بود مستقل باشه که ازدواج نمی‌کرد زنانگی یعنی لطافت زنی که کار کنه بیرون باشه زنانگیش رو از دست میده

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
یجوری گفتی ۷۰۰ بده فعلا بقیه‌شو خودم میزارم روش به خودت بگن چجوری میشی

من برای شوهرم به دل سوزی گفتم 

بعدم میدونستم که نمیده

به چه امیدی داری با این زندگی می‌کنی؟ 

از همین اول اینقدر خسیسه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واقعا عزیزم ببین اگه این اخلاقش باشه ازدواج کنی که دق میشی

زی آستین اینا بلدی بدوزی بفروشی حتی دور بریات بدونن میارن برات

یا سرتوپ اینا یاد بگیری

چون خودتم می‌دونی سرتوپ اینا دیگه چقدر در آنغد داره همه بلوچا سرتوپ و... کنن

اینا کار تو خونس که میتونی یاد بگیری

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)