2777
2789
عنوان

کولیت روده

87 بازدید | 2 پست

دوستان کسی کولیت روده داشته؟ 

زخم داخل روده هستش

ک با دفع مخاط و رگه های خون همراهه اما چندوقته قرص سولفاسالازین میخورم با شیاف اساکول بهتر شده

اما چند روزه استرس گرفتم سر مسائلی باز خون دفع کردم:( خوبه میشه این بیماری؟

من نزدیک 5 سال درباره این بیماری تحقیقات زیادی کردم خصوصا از منابع خارجی و چند کتاب زبان اصلی رو مطالعه کردم چون در منابع داخلی درمان خاصی ندارد و فقط با داروهایی مثل مزالازین، آزارم،سینورا،رمکید و کورتون تا حدی کنترل میشه،ولی این بیماری قابل درمان نیست.

بهترین روش درمانی که برای این بیماری طبق تحقیقاتم بهش رسیدم پروتکل کویمبراست که همون چندماه اول متوجه تغییرات میشید و کسانی که جواب گرفتن همه داروها رو کنار گذاشتن که مستندات اون همه موجوده و‌می‌تونید در پیج اینستاگرامی اون مشاهده کنید و همچنین کنفرانس‌های پزشکی اون با مستندات علمی ،بنظرم حتما این روش رو امتحان کنید که البته مشاوره اون هم بصورت رایگان توسط دو دکتر ایرانی که در آمریکا هستن انجام میشه و گروه تلگرامی هم داره که کاملا راهنمایی میشید کل پروسه درمان هم شامل مصرف چند مکمل با دوز خاص که هیچ منع پزشکی هم نداده چون همه از داروخانه تهیه میشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.