2777
2789

زنه بهم میگه فیلم اندامتو بفرست ببینم سایزم میشه؟؟

ملت خیلی عجیب و غریب شدن!!

زنگ زده اصرار میکنه فیلم بگیر و بچرخ از باسن و.. ببینم چقدریه.

فرستادی حتما پولشو کارت به کارت میکنم..

بزنم بلاکش کنم نه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بلاک کن

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
زن نیست یکی این بلا رو سرم اورد بلاکککک

چطوری؟؟

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

نفرست اصلا

بگو بیا پرو کن. چ اصراری ب دیدن فیلم داری  

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

شیپورکسی کفش ولباس بزاره ببخشیدطرف یعنی خرابه اصلااینکارونکن اینامردای مریضن من خیلی چیزادیدم ازاین ...

مثلا چی کنجکاو شدم

شیپورکسی کفش ولباس بزاره ببخشیدطرف یعنی خرابه اصلااینکارونکن اینامردای مریضن من خیلی چیزادیدم ازاین ...

وااای جدی میگی؟؟ 

کفشو میدونستم لباسو نه!!

زنه الان بهم زنگ زد.مرد نیست

من تو دیوار دیدم

طرف از خشتک شلوار جینش عکس گذاشته بود ببخشید در حال ن ع و ظ بود

نوشته بود جین زنونه مناسب سن بالا😬

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

گفتم میگه راهم دوره

بلاک کن یا بگو فیلم نمیفرستی اصلا