2777
2789

یک عروس دیگ هم دارن ولی از فک و فامیلاشونه خیلی به چشم زخم اعتقاد دارن من هروقت میرم خونشون میبینم میرن اسپند دود میکنن من خیلی بدم میاد از رفتارشون و واقعا میام خونه گریه میکنم  از بچه ی خواهرشوهر شنبدم که گفت مادربزرگ و مامانم میگن تو چشام شوره‌. واقعا دلم برا خودم میسوزه شانس  ندارم . نمی‌دونم رابطه مو باهاشون قطع کنم یانه 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم.رفتی اونجا دیگه اصلا حرف نزن فقط سلام و خداحافظ اگر اینجوریه

اصلا دوست ندارم برم میخام بگم اگه فکر میکنید من چشمم شوره نیاین خونم

ببین عزیزم چشم زخم که واقعا وجود داره ،یوقت ادم ممکنه خودش خودش رو چشم بزنه،راهش اینه که مرتب هرچی نظرت رو جلب میکنه ذکر ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

رو بگی ،ولی درباره اونا  بصورت غیر مستقیم بهشون بفهمون که فهمیدی این حرف رو زدن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من الان ۵ ساله سر یه مساله ای با خانواده شوهرم قطع رابطه ام 

قبلش که باهاشون رفت و آمد داشتم دقیقا مادرشوهرم فکر می‌کرد من چشمشون میزنم با جاریای دیگم کاری نداشت به محض اینکه منک میدید اسپند دود می‌کرد و همیشه سعی می‌کرد همه چیزو از من مخفی کنه کلا از روز اول من انگار وصله ی ناجور خانوادشون بودم همه ی داماداو عروسا شو دوست داشت ولی از روز اول با من بد بود من که میرفتم خونشون همگی ناراحت بودن انگار دوست نداشتن توی جمعشون باشم الانم ۵ ساله راحت شدن ازم

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون

منم دیدم همچین رفتاری ازشون حتی نمیگن بزاریم بعد رفتن ما! به خدا واگذار شون کردم وازش خواستم سر دختراشون بیاد اینجور عقب تهمت و بد جنسی ها ! تازه پشت سر ما آب و نمک و سرکه هم میریزه مادر عقب مونده و بد ذاتش! کافر همه را به کیش خود پندارد!

من الان ۵ ساله سر یه مساله ای با خانواده شوهرم قطع رابطه ام  قبلش که باهاشون رفت و آمد داشتم د ...

چقدر مثل منی با منم دقیقا همین رفتارو دارن مخصوصا مادرشوهرم

منم دیدم همچین رفتاری ازشون حتی نمیگن بزاریم بعد رفتن ما! به خدا واگذار شون کردم وازش خواستم سر دختر ...

واقعا خیلی زشته من خیلی دلم شکسته میگم به روشون نیارم باز میگم دعوا کنم و قطع رابطه 

واقعا خیلی زشته من خیلی دلم شکسته میگم به روشون نیارم باز میگم دعوا کنم و قطع رابطه 

عزیزم قطع رابطه نکن! فقط سرد سرد باش مثل غریبه ها اعیاد برو یه ساعت بشین و پاشو ! این خودش بدترین جواب براشون!

عزیزم قطع رابطه نکن! فقط سرد سرد باش مثل غریبه ها اعیاد برو یه ساعت بشین و پاشو ! این خودش بدترین جو ...

آخه طاقت اینکارارو ندارم ک اسپند دود کنند و هرکار بشه بگن من چششون زدم ، حلالشون نمیکنم