2777
2789
عنوان

کمکککک کنید بچه م یه حرفی زد نمی دونم چی بگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 63 پست
خیلی غلط میکنید وقتی در رو قفل نکردید میرید کارتونو انجام میدید که اون بچه چیز هایی رو ببینه و تصورش ...

وایسا ببینم چ میگی برا خودت

درسته کارشون غلطه ولی تو هم دیگه پاتو نزار رو گاز 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی غلط میکنید وقتی در رو قفل نکردید میرید کارتونو انجام میدید که اون بچه چیز هایی رو ببینه و تصورش ...

چقدر ادبیات تون زشته واقعا کجای حرفای خانوم نوشته بود درو قفل نکردیم؟

کاش به جای آرزو کردن برا عقیم شدن بقیه رو ادب تون وقت میزاشتین!

اسی احتمالا از دوستاش تو مدرسه چیزایی شنیده سعی کرده ربطش بده به شما به نظرم با یه مشاور صحبت کن ببین چه کاری بهتره

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

درس صحبت کن چ طرز حرف زدنه

هیچ پدرو مادری نمیخاد فرزندشون چیزی ببینه 

خودتون ک بچه دار شدین میفهمین ک چقد سخته 

دختره 9 ساله

مدرسه 

شاید باورتون نشه ولی مدرسه ها پر شده صحبت راجب این مسائل 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

کاش اول ادب یاد میگرفتی بعد به بقیه ادب یاد میدادی‌مثلا خیلی فهمیده ای.بی ادبی و عصبانیت از تک تک کلماتت میباره.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یکی از نزدیکان مون هم ی بچه داره، کلاس دوم 

وقتی از مدرسه میاد ی چیزایی میگه و اشاره میکنه 

و خانوادش خیلی رو تربیتش کار میکنن 

ولی متاسفانه مدرسه محیط افتضاحی شده 

بجایی که فرهنگ سازی بشه بچه ها ب موقع این چیزارو ب روش صحیح با توضیح از خانوادشون یاد بگیرن 

تو سن کم تو مدرسه ب بدترین روشن و توضیح میفهمن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یکی از نزدیکان مون هم ی بچه داره، کلاس دوم  وقتی از مدرسه میاد ی چیزایی میگه و اشاره میکنه&nbs ...

ای کاش واقعا تو هر شهر یکی دو مدرسه کامل مثلا مال یه پایه بود بچه ها چون چند تا پایه مختلف قاطی آن از سال بالایی یا میشنون و یاد میگیرن و این خیلی بده اگر مثلا تو یه مدرسه کل ۱۲ کلاس پایه اول بودن این اتفاقات کمتر می افتاد

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

ای کاش واقعا تو هر شهر یکی دو مدرسه کامل مثلا مال یه پایه بود بچه ها چون چند تا پایه مختلف قاطی آن ا ...

بیشتر بخاطر اینه که بعضی خانواده ها بچه هارو مدیریت نمیکنن، اونا تو مجازی ی چیزایی میبینن، تحقیق میشه و دنبالش میگیرن و بعد انتقال میدن 

حق داری عزیز حالت خوب نباشه .ولی خب انشالله ک جیزی ندیده و از بوسیدن گفت بگو بوسیدن عیب نداره مگه خودتو بوس نمیکنیم 

از لخت شدن گفت بگو ک کی دیدی نکنه من لباس عوض میکردم 

و اینکه تومدرسه یه چیزایی لابد شنیده بعد شماک میرید تو اتاق اون دیگه هزارتافکرمیکنه

و اینکه اتاق خوابشو جدا کنید و شماهم هرشب در اتاق تونو ببندید عادی باشع