2777
2789
عنوان

کمکککک کنید بچه م یه حرفی زد نمی دونم چی بگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم الان دیگه واکنش نشون نده ولی اگه بازم حرفی زد با خونسردی بگو اره عزیزم ما همدیگرو بوس میکنم ول ...

بخدا بچه ها میفهمن خیلییی بیشترم تاره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من با اینکه در رو می بندم تازه پتو هم روی خودمون میزارم از استرس. ولی احتمالا دوستهاش چیزی گفتن  ...

چقدر بچه داری سخته😓

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من با اینکه در رو می بندم تازه پتو هم روی خودمون میزارم از استرس. ولی احتمالا دوستهاش چیزی گفتن  ...

شاید . ببخشید ولی رفتم تاپیک های قبلیتون . شوهرت واقعا خیانت کرده با اون خانوم ؟تا اخرشو نخوندم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اسی لطفا نگو نه این چه حرفیه و... فقط عادی بگو بله من و پدرت خیلی همدیگرو دوست داریم

ما یک خانواده خوشبختیم و... بزن به این راه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
این سوال نبوده دیدنتون و فقط هدفش این بوده که بفهمونه دیده و ازتون یجور تنفر هم گرفته که گفته اه اه ...

تنفر که نه یجور حس زرنگی داره که مثلا حالت کارآگاهی دراورده و فهمیده